Ten twój braun jest tak samo wiarygodny jak ty sam assun.
Coraz trudniej indoktrynować Polaków, lecz stare sposoby wykorzystywania religii do celów politycznych nadal się sprawdzają. Wystarczy zamachać różańcem, zawołać „szczęść Boże” i prostolinijny, poczciwy, Polak i często katolik, już jest kupiony.
A wracając do twojego guru kukiza to właśnie zmienił zdanie i popiera sprowadzanie imigrantów
ogłosił to oczywiście u swojej kochanej olenik w radiu zet.
"Lider listy swojego imienia Paweł Kukiz oraz Jarosław Gowin ze Zjednoczonej Prawicy opowiedzieli się za przyjmowaniem imigrantów do Polski. Gowin sprzeciwia się jedynie napływowi muzułmanów, natomiast Kukiz chce prosić amerykańskie służby o informacje w ich sprawie. W poniedziałek Paweł Kukiz był gościem Moniki Olejnik w Radiu ZET. Podczas rozmowy stwierdził, że zmienił zdanie na temat przyjmowania uchodźców, ponieważ wcześniej był zadeklarowanym przeciwnikiem takiego rozwiązania. Wpływ na poglądy Kukiza w tej sprawie miały mieć zdjęcia publikowane w mediach. Lider listy „Kukiz’15” zaznaczył, iż nie powinna to być jednak liczba większa niż deklarowane pierwotnie przez premier Ewę Kopacz dwa tysiące osób. W sprawie ich monitoringu Kukiz jest zwolennikiem poproszenia o pomoc amerykańskich służb. Jarosław Gowin, jeden z liderów Zjednoczonej Prawicy będącej w sojuszu z Prawem i Sprawiedliwości, również jest zwolennikiem przyjęcia uchodźców, choć nie powinni oni być muzułmanami. Prawicowy polityk uważa, że Polskę stać na zakwaterowanie nawet więcej niż dwóch tysięcy osób."
http://wolnemedia.net/polityka/weidenfe ... do-polski/Gościem Moniki Olejnik jest Paweł Kukiz.Monika Olejnik: Papież apeluje: „przyjmijmy uchodźców” i apeluje do księży żeby przyjmowali uchodźców w parafiach, w zakonach i zaczyna od siebie.
Paweł Kukiz: (tu westchnienie, głębokie) Bardzo dobry apel i rzeczywiście Kościół powinien brać udział przy tej całej akcji sprowadzania, sprowadzania, no to nie jest sprowadzanie uchodźców, tylko zaopiekowania się ludźmi. Ja pani powiem szczerze, że ja na początku byłem bardzo zadeklarowanym, byłem zadeklarowanym wrogiem sprowadzania uchodźców, natomiast zdjęcia, które widziałem, te zwłoki dzieci wyjęte, niesione przez żołnierzy to jest wstrząsające i rzeczywiście, jeżeli policzy się te dwa tysiące ludzi, mamy w Polsce chyba około 10 tys. parafii, więc to jest też, to jest ogromne zadanie Kościoła, to jest działalność i nie tylko misyjna, ale działalność charytatywna, działalność, czynienie dobra. Z jedną rzeczą trzeba uważać, jest kilka zagrożeń, po pierwsze żeby do tych dwóch tysięcy nie dopisano wkrótce dwóch zer. Druga sprawa, by te ośrodki, by nie tworzono ośrodków dla uchodźców, w których znajdą się oni w swoich masach, w jakiejś wielkiej masie...
Monika Olejnik: Ale czy rząd polski powinien przyjmować uchodźców, czy powinniśmy być tacy jak Orban i stawiać mur?
Paweł Kukiz: Myślę, że to powinno być pośrodku, że przede wszystkim też powinniśmy monitorować osoby, które przyjeżdżają, poprosić wręcz, no nie wiem, może i amerykańskie służby o monitoring osób, które przyjeżdżają, bo chcemy, czy nie chcemy, pani Kopacz już zadeklarowała przyjęcie chyba dwóch tysięcy, tak, z tego, co się orientuję, więc tutaj nie ma co robić z tego już żadnej afery. Bardzo mocno powinien włączyć się rzeczywiście Kościół, to jest jego ogromne zadanie.
Monika Olejnik: Czyli...
Paweł Kukiz: Jedno jest pewne, nie mogą, nie powinni ci uchodźcy znaleźć się w jednym ośrodku, bo to będzie rzecz straszna, to może w jakiś...
Monika Olejnik: Jeszcze niedawno, przepraszam, pan mówił, że „zagrożony może nasz byt etniczny”.
Paweł Kukiz: Tak, jeżeli by się to stało zasadą, to z pewnością. Skoro nie mamy wyżu demograficznego, z Polski wyjechało 3 mln osób, no to tak, jak powiedziałem, dodatnie jeszcze dwóch zer do tych dwóch tysięcy, czyli sprowadzenie 200 tys. uchodźców, no to byłaby już masakra.
http://www.radiozet.pl/Radio/Programy/G ... k-00010664 No i to tyle jeśli chodzi o twoją wiarygodność. A jeśli sądzisz że ktoś uwierzy braunowi i tobie to popatrz jaki wysoki wynik osiągnął w wyborach twój braun.
Jednego czego się nauczyłem czytając ciebie to że ty zawsze cytujesz sprzedajnych dziennikarzy lub stawiasz na agentów jak nie kukiza to brauna. Pewnie oglądasz też telewizje republikę.