PurpleSilvan pisze:
Jak czytam o leczeniu się boraksem, MSM, naftą, DMSO, chlorynem sodu czy wodą utlenioną to szlag mnie trafia.
Przecież to są zwykłe trucizny którymi ludzie wyniszczają swoje organizmy i są prawdopodobnie wprowadzone przez osoby którym nie zależy na istnieniu środowisk alternatywnych.
Leki przemysłu farmaceutycznego też pozostawiają wiele do życzenia, ale nie są w bezpośredni sposób truciznami (z wyjątkiem chemioterapi).
Jakby fluor nie był wprowadzony przez korporacje to pewnie ci spece do dziwnych terapii też by go zalecali, chociaż działa mocniej od wolnych rodników na niszczenie tkanek.
Mam koleżankę która przez boraks wylądowała na toksykologii.
Wielu osobom na forum może to się nie spodobać, ale tak jest że jak ktoś za dużo dobrego robi to coś złego też mu się może przydarzyć.
A mnie szlag trafia jak czytam takie dyrdymały.
Jeżeli uważasz, że ''leki'' apteczne nie maja skutków ubocznych to co robisz na tym forum?
Czytałaś jakiekolwiek materiały dr Lasta, że wypowiadasz takie ''wyniszczajace'' opinie?
Boraks , WU, nafta to świetne leki, które stosowane zgodnie z zasadami likwiduja przyczyny
objawów chorobowych nie powodując żadnych skutków ubocznych!
I ma to swoje biochemiczne uzasadnienie.
I jest prosta zasada: jak nie wiesz co i jak to nie dotykaj.
Cytuj:
Mam koleżankę która przez boraks wylądowała na toksykologii.
A ja mam kolegów. którzy pozbyli sie wieloletnich kłopotów ze stawami.
To zwykły minerał o LD50 niższym od soli kuchennej! Nie opowiadaj bzdur!
http://www.health-science-spirit.com/borax.htmPewno zrobiła coś nie tak, albo zastosowała toksyczny kwas borowy, co się często zdarza.
Pewno wzięła za duże dawki, przez co spowodowala sobie mega-Herxa, nic dziwnego.
Cytuj:
Jakby fluor nie był wprowadzony przez korporacje to pewnie ci spece do dziwnych terapii też by go zalecali, chociaż działa mocniej od wolnych rodników na niszczenie tkanek.
Bzdura! To jedna z najgorszych oprócz aliminium i rtęci eurotoksyn.
Cytuj:
Leki przemysłu farmaceutycznego też pozostawiają wiele do życzenia, ale nie są w bezpośredni sposób truciznami (z wyjątkiem chemioterapi).
To jest dopiero kuriozalna opinia!
Zanim coś powiesz trochę poczytaj, naprawdę warto.
Można wyleczyć się (zlikwidować wirus Varicella zoster) z półpaśca w 72 godz. nadtlenkiem wodoru?
Zaręczam osobiscie , że tak.