wklejam to tutaj...o objawieniach "Ostrzeżenie" na czasy ostateczne które otrzymuje wizjonerka z Irlandii, Maria Bożego Miłosierdzia można przeczytać na stronach:
http://www.ostrzezenie.yoyo.plhttp://ostrzezenie.wordpress.com/na nich również są regularnie publikowane orędzia
Najważniejsze przesłania z orędzi "Ostrzeżenie" które są przekazywane przez Jezusa Chrystusa wizjonerce z Irlandii:
-na niebie ukaże się znak Krzyża a wszyscy ludzie poznają swoje grzechy
- jest spisek w Watykanie mający za cel usunąć Papieża Benedykta XVI z urzędu
- będzie to ostatni prawdziwy Papież, a na jego miejscu zasiądzie fałszywy prorok.
- o pojawieniu się antychrysta
- wybuchnie woja światowa, Chiny i Rosja połączą siły, Europa znajdzie się pod ich wpływem i zapanuje z powrotem komunizm.
- plany ataku na kraje Zachodnie już są w trakcie przygotowania przez Chiny
- w czasie ucisku religia Katolicka będzie zakazana, wierzący będą prześladowani, a mszę będą odprawiane w tajemnicy.
- o zbliżającej się wojny nuklearnej w Iranie
- o istnieniu światowej grupy, która planuje przejąć kontrole nad ludźmi i wprowadzić Nowy Porządek Świata
- o przejęciu kontroli przez tą "grupę" nad finansami ludzi, wprowadzeniu nowej światowej waluty
-o znaku bestii, którym będzie chip wczepiany pod skórze, jesteśmy ostrzegani żeby pod żadnym pozorem się na to nie godzić, będziemy zmuszani do tego, pod pozorem uzyskania dostępu do naszych pieniędzy.
zachęcam wszystkich do zapoznania się z tymi orędziami
---------------------------------------------------------------------------------------------
Druga pieczęć: III Wojna Światowa„Synod zalecił «pomaganie wiernym we właściwym rozróżnianiu słowa Bożego i objawień prywatnych», których rolą „nie jest (…) „uzupełnianie” ostatecznego Objawienia Chrystusa, lecz pomaganie w pełniejszym przeżywaniu go w jakiejś epoce historycznej”. Wartość objawień prywatnych różni się zasadniczo od jedynego Objawienia publicznego: to ostatnie wymaga naszej wiary; w nim bowiem ludzkimi słowami i za pośrednictwem żywej wspólnoty Kościoła przemawia do nas sam Bóg. Kryterium prawdziwości objawienia prywatnego jest jego ukierunkowanie ku samemu Chrystusowi. Jeśli oddala nas ono od Niego, z pewnością nie pochodzi od Ducha Świętego, który jest naszym przewodnikiem po Ewangelii, a nie poza nią. Objawienie prywatne wspomaga wiarę i jest wiarygodne właśnie przez to, że odsyła do jedynego Objawienia publicznego. Stąd kościelna aprobata objawienia prywatnego zasadniczo mówi, że dane przesłanie nie zawiera treści sprzecznych z wiarą i dobrymi obyczajami; wolno je ogłosić, a wierni mogą przyjąć je w roztropny sposób. Objawienie prywatne może wnieść nowe aspekty, przyczynić się do powstania nowych form pobożności lub do pogłębienia już istniejących. Może mieć ono pewien charakter prorocki (por. 1 Tes 5, 19-21) i skutecznie pomagać w lepszym rozumieniu i przeżywaniu Ewangelii w obecnej epoce; dlatego nie należy go lekceważyć. Jest to pomoc, którą otrzymujemy, ale nie mamy obowiązku z niej korzystać. W każdym razie musi ono być pokarmem dla wiary, nadziei i miłości, które są dla każdego niezmienną drogą zbawienia”.
Benedykt XVI, papież
Nie jest naszą intencją autorytatywne orzekanie o prawdziwości i autentyczności objawień Marii od Bożego Miłosierdzia, ekstaz, nadzwyczajnych wizji i łask, jakich doznawała. To bowiem należy do kompetencji władz kościelnych. Tę samą ostrożność, ale bez nieuzasadnionego uprzedzenia, pragniemy zachować również w odniesieniu do orędzi. Decyzja władz kościelnych jaka w przyszłości nastąpi będzie decyzją obowiązującą nas wszystkich której się podporządkujemy.
Otrzymano 16.05.2012, 03:10
Moja najukochańsza córko, muszę poinformować cię, że trzecia wojna światowa wkrótce ukaże się światu.
Jak widzisz, dziś rano, płyną Moje łzy.*
Druga Pieczęć wkrótce zostanie złamana, jak przepowiedział Jan Ewangelista w Księdze Apokalipsy.
Rozpocznie się ona w Europie.
Przyczyną będzie system bankowy i Niemcy po raz kolejny wezmą udział w tej tragedii, jak to było w ostatnich dwóch przypadkach.
Kiedy się rozpocznie, w dużym stopniu będzie to z powodu oszczędności w gospodarce, a katastrofa wpłynie na Grecję z wielkim opadem radioaktywnym we Francji.
Bliski Wschód będzie również zaangażowany z Izraelem i Iranem w wojnę, a Syria odegra poważną rolę w upadku Egiptu.
Moja córko, budzę cię, by ci to powiedzieć, nie żeby straszyć, ale wzywam do wielkiej modlitwy za Europę w tym czasie.
Z powodu wojny i braku pieniędzy, dużo zbiorów zostanie utraconych, a to doprowadzi do otwarcia Trzeciej Pieczęci oznaczającej głód.
Dlatego teraz wzywam wszystkie dzieci Boże, aby próbowały magazynować suszoną i nie łatwo psującą się żywność do wyżywienia swoich rodzin. Ważne jest, aby uprawiać własne zbiory, jeśli to możliwe.
Pamiętajcie jednak, że modlitwa może złagodzić wiele z tego cierpienia.
Efektem tej wojny będzie to, że Mój Kościół na ziemi, będzie wciągnięty do jednego światowego kościoła, w imię zjednoczenia.
To zjednoczenie czyli fałszywy pokój, staną się rzeczywistością, w której antychryst ujawni się, by stworzyć fałszywy pokój i tak zwany koniec wojny.
Ten pokojowy pakt obejmie świat zachodni aż Chiny i Rosja zaangażują się w sprawy świata.
Będą one stanowić zagrożenie dla „Bestii z Dziesięcioma Rogami” – Europy i przejmą nad nią kontrolę, aby wprowadzić komunizm.
„Czerwony smok” – Chiny, już zdobywają silną pozycję w świecie ze względu na ich kontrolę światowych finansów.
„Czerwony smok” i “Niedźwiedź“, którym jest Rosja nie kochają Boga.
Są one kierowane przez antychrysta, który pochodzi ze wschodu i kryje się za zamkniętymi drzwiami.
Kiedy te proroctwa zaczną się spełniać cały świat uwierzy w te orędzia. Wtedy nie będzie żadnych wątpliwości.
Proszę odmawiajcie tę Krucjatę Modlitwy, gdyż pomoże ona osłabić wpływ tych wydarzeń.
Krucjata Modlitwy (54) Modlitwa do Ojca, aby osłabić wpływ III Wojny Światowej
O, Ojcze Niebieski, w imię Twojego Umiłowanego Syna, Jezusa Chrystusa
Który wiele wycierpiał za grzechy ludzkości, prosimy, pomóż nam w tych trudnych czasach, w których przyszło nam żyć
Pomóż nam przetrwać prześladowania planowane przez chciwych władców i tych, którzy chcą zniszczyć Twoje Kościoły i Twoje dzieci
Błagamy Cię Drogi Ojcze, abyś pomógł nakarmić nasze rodziny i uratować życie tych, którzy będą zmuszeni do wojny wbrew ich woli
Kochamy Cię, Drogi Ojcze
Błagamy Cię, abyś pomógł nam w potrzebie
Uratuj nas od zawładnięcia przez antychrysta
Pomóż nam przetrwać jego znak, znamię Bestii, odmawiając jego przyjęcia
Pomóż tym, którzy Cię miłują, pozostać wiernymi Twojemu Świętemu Słowu w każdym czasie, abyś
Mógł obdarzyć nas łaskimi potrzebnymi do przetrwania w Ciele i Duszy.
Moja córko, zdaję sobie sprawę, że to orędzie może być szokiem, ale pamiętaj, że modlitwa i Pieczęć Boga Żywego – Krucjata Modlitwy numer (33) będą chronić Moich wyznawców.
Moja Resztko Kościoła, wy Moje dzieci, przetrwacie, chociaż to nie będzie łatwe.
Będziecie prześladowani z powodu waszego chrześcijaństwa, lecz nigdy nie potępiajcie Mnie ani Mnie nie odrzucajcie.
Z tego powodu otrzymacie dary. Mój Dar Pieczęci Boga Żywego uczyni was niewidzialnymi dla waszych wrogów.
Odmawiajcie ją od teraz codziennie. Trzymajcie ją przed sobą w waszych domach i niech będzie pobłogosławiona przez księdza.
Szybko rozpocznijcie przygotowania na dzień opadu radioaktywnego w Europie, gdyż jest on blisko.
Wasz Jezus
Źródło: geniusz.net