*
opis ogólny
Cytuj:
Dwoje bohaterów: uznany w dzieciństwie za geniusza, a obecnie rozczarowany życiem Frank oraz inteligentna nastolatka przepełniona zamiłowaniem do nauki Casey, wyrusza na niebezpieczną misję, której celem jest odkrycie tajemnicy miejsca zagubionego w czasie i przestrzeni, znanego jako "Kraina jutra".
za
http://www.cda.pl/video/22995086 Nie oglądałem tego jeszcze,ale pewnie niedługo to nastąpi,dopiero kilka minut mam za sobą.
Zastanowiłem się ,w sobie

, nad pewną analogią,dotyczącą
tego tematu.Widoczny w pierwszej minucie odlicznik czasu,na którym jest początkowe wskazanie:
63/0923/01=znowu 23.09..i odliczanie,wstecz.
screen:
"Kraina Jutra",a może początek czegoś co zostanie przypieczętowane w tym zakresie czasowym,jak powyższy temat,a swój początek,mam wrażenie że raczej niezauważony,będzie miał miejsce akurat od 9września b.r.i potrwa do owego 23go?
Gdybam sobie,czas pokaże,ale na pewno nie będzie to coś co wydaje się aż tak oczywiste,czy coś,co można wysnuć na podstawie jakichkolwiek analogii,które nam jakiekolwiek masońskie ,zdegenerowane czubki próbują wskazać,podpowiedzieć,czy wmówić.To takie moje osobiste wrażenie.
Czyli tak-oglądamy,może ściągamy,a potem do kina.