Zapomniałem wkleić tutaj hehe
Mam nadzieję, że akcja nabierze mocy

Cytuj:
Liczba osób wymagana do podniesienia świadomości całej populacji Ziemi która przyniesie pozytywną zmianę dla wszystkich ludzi wynosi pierwiastek z 1%
8366 Osób
Wszystkie czujące miłość i pokój na świcie w tym samym czasie.
Jedność
Miłość
Wspólnotę
Pokój
Pomyślność
8366 osób
Wierzących w to
Czujących to
Wiedzących to
8366 osób
Wielkie zamierzenie
Początek 22:00 GMT 11 kwietnia 2009
Przyłącz się pomagając wnieść Miłość i Pokój dla świata
Zmieńmy świat razem
http://www.thecrowhouse.com/intent.html Cytuj:
Moim marzeniem jest przeprowadzić eksperyment w intencji pokoju dla planety.
Zaczynając od soboty 11 kwietnia chciałbym zorganizować jak najwięcej osób jak to możliwe aby jednocześnie spędzili jedną godzinę w pokoju i miłości. Jedyne co trzeba wykonać aby wziąć udział to spędzić czas czując pokój na świecie. Jest to bardzo różne od modlenia się za pokój, czy modlenia się zewnętrznie. Potrzebne jest umieszczenie siebie w stanie emocjonalnym kiedy to czujemy, że nasze modlitwy zostały wysłuchane a pokój do jakiego dążyliśmy został osiągnięty.
Celem jest czuć pokój, miłość, szczęście na świecie; miłości i jedność pomiędzy ludźmi
Eksperyment zaczął się 11 kwietnia o 22:00 GMT (w Polsce jest wtedy północ http://wwp.greenwichmeantime.com/ ) i będzie kontynuowany o tej samej porze co tydzień.
Nie ma znaczenia, że późno zobaczyłeś tą wiadomość w każdej chwili możesz dołączyć.
Proszę rozpowszechnij tą informację w celu pozyskania jak największej liczby uczestników.
Możemy zrobić różnicę. Osobiście brałem udział tylko w pierwszym wydaniu "Greatest Intention" myślałem, że była to tylko jednorazowa akcja.
Dziś zamierzam znów przyłączyć się do zgromadzenia co też polecam wszystkim czytającym. Zwłaszcza, że wymaga to minimum zaangażowania - posiedzieć godzinkę czując się dobrze, myśląc o świecie to chyba niewiele... Kto wie, może energia tej garstki ludzi z całego globu chroni świat przed bardzo złymi wydarzeniami?