euroscan pisze:
- ktoś jeszcze korzystał z usług Bio-komputera Harmonicznej Fali ?
Ja uzywalam przez wiele lat. Ale teraz pozamykalam je na cztery spusty i schowalam w garderobie.
Moje odczucia w zwiazku z uzywaniem tych urzadzen sa bardzo mieszane. Sama nie wiem, czy uleglam jakiejs hipnozie i wmawialam sobie, ze one jednak dzialaja, czy w jakis sposob one dzialaja. Jesli dzialaja to juz na pewno nie w ten sposob w jaki to bylo reklamowane. Ja zawsze uwazalam, ze wlasna praca jest nieunikniona, zadne urzadzenie za nikogo tego nie zrobi. Urzywajac te urzadzenia bylam nastawiona glownie, zeby wyciagac na wierzch nieuswiadomione wzorce. Ale ci, ktorzy uzywali urzadzen bez jakiegos solidnego zrozumienia jak pracowac z tym czego sie staje swiadomym siedzieli dalej w pomieszaniu umyslowym, byc moze jeszcze wiekszym niz przedtem.
Najbardziej te urzadzenia dzialaly na samego wynalazce, w jego mniemaniu. Dlatego w jego mniemaniu, bo na forum, ktore prowadzil dla urzytkownikow urzadzen czesto gesto pisal posty o charakterze jaki to on wspanialy i uwolniony a inni ludzie to... Czyli czesta krytyka innych a stawianie siebie na piedestale. Ale jak sie zyje wzorcami, identyfikuje z nimi to sie tego nie widzi. Gdyby te urzadzenia dzialaly uwalniajaco, to uwolnilyby go z tych wzorcow, czyz nie...?
Ciekawe,ze kolega, ktory zalozyl watek siedzi cicho. Mial wytestowac i napisac o cudownych zmianach jaie sie w nim dokonuja, a on nic...
Najlepszym jednak sposobem aby zobaczyc czy cos dziala, czy nie i w jaki sposob dziala jest testowanie samemu.