Zaloguj się
Nazwa użytkownika:   Hasło:   Loguj mnie automatycznie  
Dzisiaj jest 12 sie 2020, 22:47

Strefa czasowa UTC [letni]





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 302 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
Post: 14 kwie 2015, 13:35 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
@wanzim
Cytuj:
- Jak pozwolisz to wyślę je na priv.

- wysyłaj, chętnie zobaczę jaki to przyrząd i co podaje w raporcie.
- metoda biorezonansowa ma trafność na poziomie 80- 90 %, i to juz góra dla tej metody.
- lepszą trafność ma metoda SCIO, ale z tą metodą jest problem ponieważ jest bardzo mało do tej pory tych przyrzadów w Polsce.
--
http://goldrezon.pl/strona-glowna
--



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 

UDOSTĘPNIJ:

Share on Facebook FacebookShare on Twitter TwitterShare on Tuenti TuentiShare on Sonico SonicoShare on FriendFeed FriendFeedShare on Orkut OrkutShare on Digg DiggShare on MySpace MySpaceShare on Delicious DeliciousShare on Technorati TechnoratiShare on Tumblr TumblrShare on Google+ Google+

: 14 kwie 2015, 13:35 
Offline
VIP Member
Awatar

Rejestracja: 17 kwie 2009, 22:37
Posty: 10000
Lokalizacja: PL



Na górę
   
 
 
Post: 15 kwie 2015, 11:27 
Offline
Fellow Craft * 2nd Degree
Fellow Craft * 2nd Degree

Rejestracja: 01 lut 2015, 21:24
Posty: 18
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wawa
euroscan pisze:
- wg opisu to nie jest metoda oparta na teorii dr Volla ani vegatest (czyli nie jest to metoda oparta na kanałach, meridianach).
- prawdopodobnie jest to metoda pomiaru opornościowa.
- niestety znam tylko z autopsji metody meridianowe, czyli przykładanie elektody do palców raki i ucisk elektrodą chyba 200 gramowy na punkty meridianowe.
- chętnie poznam twoje odczucia po tym teście.
- generator Spooky2 też robi skan biofeedback, tylko wyniki nie wiadomo czy są miarodajne, na pewno nie są powtarzalne.
- jak dostaniesz te częstotliwości patogenów, to co dalej z nimi ?
- zwykle też gabinety biorezonansu oferują "leczenie" wykrytych patogenów.


Byłam, zrobiłam. Chciałam tu zamieścić jak wyglada wydruk. No sporo mi tego wyszło. Są podane częstoslitowości i oczywiscie można od razu zrobić terapię. Zrobiłam i ewidentnie coś się zadziało, miałam wyrzut Candidy, dostałam reakcji alergicznej (prawdopodobnie w związku z toksynami pasożytów). Dostałam też preparaty ziołowe i zalecenia. Teraz mam serię zabiegów. Ale chce kupić jakieś urządzenie i ciągle się waham bo nie wiem co kupić.
Oni sprzedają taką przenośną wersję tego urządzenia F-scan Compact.
Boje się ze nie będę umiała obsłużyć tego Spooky a chodzi mi też o to że tam są gotowe programy wgrana na różne chorzenia, wirusy. Czy to samo jest w Spooky ?



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 15 kwie 2015, 13:30 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 06 wrz 2014, 21:27
Posty: 81
Lokalizacja: podkarpacie
Tak, są gotowe programy na różne schorzenia i na różne patogeny, oraz programy do normalizacji pracy różnych organów, do stabilizacji, np. do stabilizacji ciśnienia itd.
Obsługa Spooky2 jest banalnie prosta i jeszcze może ktoś pomoże z forum.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 15 kwie 2015, 13:42 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
- jak dla kobiety to ja bym jednak wybral przenośne urządzenie a nie Spooky2.
- Spooky2 potrzebuje notebooka, F-scan Compact chyba tylko baterii do wymiany.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 15 kwie 2015, 22:09 
Offline
Fellow Craft * 2nd Degree
Fellow Craft * 2nd Degree

Rejestracja: 01 lut 2015, 21:24
Posty: 18
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wawa
Czy te urzadzenia sa wg Was coś warte ? http://www.fscan.pl/



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 16 kwie 2015, 9:28 
Offline
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Rejestracja: 16 gru 2014, 12:59
Posty: 118
Płeć: kobieta
u mnie 2 osoby mialy robione leczenie fscanem /10 zabiegow pisalam w ktorysm watku o tym/ ale niestety nic ono nie pomoglo a i wlasciwej choroby nei wykrylo.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 16 kwie 2015, 9:36 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
ten Fscan.pl stronka daje mi taki komunikat
"Niniejsza strona internetowa jest w przygotowaniu moze zawierac bledy. Zapraszamy juz wkrotce do ukonczonego serwisu.".
ja bym jednak zastosował fale milimetrowe RGAMED, nie ma wtedy problemu z mutacją patogenów a i cena chyba podobna.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 16 kwie 2015, 15:55 
Offline
Fellow Craft * 2nd Degree
Fellow Craft * 2nd Degree

Rejestracja: 01 lut 2015, 21:24
Posty: 18
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wawa
Dzwoniłam do Pani która sprzedaje Aparat RGAmed, poprosił żebym się wczytała w jej stronę, co uczynię, ale z tego co zauważyłam to ten aparat ma jedną z funkcji Zapper. Czy to oby wystarczy ? Koszt 3500 zł.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 16 kwie 2015, 16:17 
Offline
Elect of Fifteen Super * 10th Degree
Elect of Fifteen Super * 10th Degree

Rejestracja: 11 cze 2010, 15:53
Posty: 495
Płeć: kobieta
sylahor pisze:
Dzwoniłam do Pani która sprzedaje Aparat RGAmed, poprosił żebym się wczytała w jej stronę, co uczynię, ale z tego co zauważyłam to ten aparat ma jedną z funkcji Zapper. Czy to oby wystarczy ? Koszt 3500 zł.


Mozesz sobie tez sprawdzic Cem Tech.
http://multimedia.getresponse.com/960/1 ... /60701.pdf
Ma wiecej programow i moim zdaniem jest lepszy.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 16 kwie 2015, 19:51 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
chyba Cem Tech nie jest juz produkowany, ze wzgledu na problemy z patentem.
1. http://www.skuteczne-leczenie.pl/radamir.html
2. http://forum.swietageometria.info/index.php?topic=107.0



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 16 kwie 2015, 20:21 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 11 gru 2012, 20:38
Posty: 71
Płeć: mężczyzna
Hej, byłem dzisiaj na biorezonansie metodą mora, masakra ile mi tego wyszło, chociaż chyba adekwatnie do moich objawów i męczarni z jakimi na co dzień się borykam. Są metale ciężkie jak rtęć,ołów, nikiel, chrom, z 10 odmian grzybów, gronkowiec i parę innych plus pasożyty lamblioza, rzęsistek i glista ludzka, i to wszystko na 100 w skali od 0 do 100, a no i borelioza. Pójdę na jeden zabieg, bo muszę wyjechać i tu mam prośbę, czy mógłby mi ktoś podać ustawienia do spooky2 w trybie kontakt ( jak sam ustawiłem to mnie trochę serce bolało, więc raczej coś nie tak ustawiłem) , no i w sumie nie wiem na czym się skoncentrować, na wybijaniu grzybów, borelli, pasożytów, czy jest w ogóle sens dopóki się nie oczyszczę z metali ciężkich ?



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 17 kwie 2015, 12:19 
Offline
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Rejestracja: 16 gru 2014, 12:59
Posty: 118
Płeć: kobieta
oczyszczanie z metali jest wazne bo za tym siedzi borelka, rob detoksy i programy na bb, i to co ci wyszlo. i oczyszcanie i oczyszczanie, soki, biala glinka itd. ziola.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 17 kwie 2015, 16:09 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
- urządzenie Radamir, do fal milimetrowych, cena tez 3.800 zł.
- w instrukcji piszą, że robi detox a i boreliozę także.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 20 kwie 2015, 6:04 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
czy ktoś słyszał aby była możliwość wypożyczenia tego Radamira?
na alegro sprzedawcy Radamira nie ma, to wg mnie produkt może być wątpliwy.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 20 kwie 2015, 10:01 
Offline
Elect of Fifteen Super * 10th Degree
Elect of Fifteen Super * 10th Degree

Rejestracja: 11 cze 2010, 15:53
Posty: 495
Płeć: kobieta
euroscan pisze:
chyba Cem Tech nie jest juz produkowany, ze wzgledu na problemy z patentem.
1. http://www.skuteczne-leczenie.pl/radamir.html
2. http://forum.swietageometria.info/index.php?topic=107.0


Nie wiem gdzie wyczytales, ze Cem Tech juz nie produkuja...
Weszlam na rosyjska strone i produkuja i sprzedaja.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 20 kwie 2015, 15:48 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
Cytuj:
Jam ma CEM-TECH i z tego co wiem już ta firma nie produkuje tych urządzeń,
ponieważ był jakiś spór(na którym stracili najbardziej konsumenci) z firmą radamir tylko ona została na rynku.

Najważniejsze są kryształy cemtech ma fluorek indu
a radamir chyba arsenek galu albo azotek galu

Ponoć CEM-TECH jest silniejszy tzn. bardziej odczuwalny efekt ale nie oto chodzi

- podałem za tą informacją, może chodziło tylko o rynek polski, wiadomo europa.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 28 kwie 2015, 10:45 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
- czy ktoś już próbował tego oprogramowania do Spooky2 Pulse.
http://www.microhertz.org/



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 29 kwie 2015, 8:57 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 06 wrz 2014, 21:27
Posty: 81
Lokalizacja: podkarpacie
Zapper mity i fakty - Liliana Elmborg - 28.04.2015
phpBB [video]

Trzeba to obejrzeć, bo może trzeba zweryfikować nasze podejście do podawania częstotliwości.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 29 kwie 2015, 10:23 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
nawet w instrukcji radamira (fale milimetrowe) jest podana procedura oczyszczania ich zaperem.
napewno nie detoks 24 na dobe ale w cyklu 7 /20 minut.

-- 30 kwie 2015, 6:23 --

Cytuj:
- czy ktoś już próbował tego oprogramowania do Spooky2 Pulse.
http://www.microhertz.org/

chyba pierwszy przypadek, że ktoś , czyli autor tej stronki został (zostanie) zbanowany na forum spooky2.
cały temat będzie skasowany.
może autorzy spooky2 pooglądali na youtube spotkanie z p. Lilianą Elmborg.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 18 cze 2015, 20:54 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 05 sty 2015, 14:32
Posty: 51
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: pl
gdzie kupic tego spoky2,ico trzeba miec na poczatek jaki zestaw?



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 20 cze 2015, 19:45 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
- nie ma polskiego dystrybutora.
- http://www.spooky2-mall.com/
- ja bym zakupił spooky2, 5 MHz, paletki, kabel booster, i nowe remote z magnesami.
- nie kupiłbym na dzień dzisiejszy Pulse.
- czy kupic jeden generator, dwa , cztery to zależy co chcesz z nim zdziałać.
p.s.
- na wszelki wypadek bym dokupił zapasowy moduł komunikacji, Spooky2-XM generator Spare Communication Board 5 USD price.
- moduł radionics do kopiowania lekarst, tylko w przypadku że kurujesz się nozodami, organopreparatami i homeopatią.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 22 cze 2015, 14:45 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 05 sty 2015, 14:32
Posty: 51
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: pl
czyli caly zestaw podstawowy z jednym generatorem oprocz cylindrow i pulse?? ile kosztuje przesylka??
jaka jest roznica miedzy remonte mn a bn,a te paletki to co to takiego?



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 24 cze 2015, 14:48 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 08 cze 2015, 19:39
Posty: 6
Witajcie.

W związku z wieloma problemami zdrowotnymi i niechęcią do medycyny konwencjonalnej wybrałem się wczoraj w dwa miejsca - na badanie urządzenia Biocom i Vega-test. Byłem trochę sceptycznie nastawiony (jak to typowy obywatel dotychczas tłamszony przez media) i nie zdradzałem osobom przeprowadzającym badanie co mi dolega. W obu przypadkach diagnozy w dużej mierze się pokryły (helicobakter, tasiemiec, pasożyty i grzyby w układzie trawiennym i moczowym, wirus epsteina-barra, candida), choć np. Biocom wykrył boreliozę, a vega-test nie.

Czy mieliście jakąś styczność z Biocomem i Vega-testem? Którą z terapii byście wybrali?



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 24 cze 2015, 22:23 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 22 lut 2014, 23:29
Posty: 4
Mam wykrytą chlamydię, mycoplasmę i salmonellę - ale to wszystko wykryte mam sposobami konwencjonalnymi z krwi. Moje dolegliwości to stawy, leczę się już od roku antybiotykami. Czym prędzej chcę zacząć używać coś ala spooky. Zamieżam sobie kupić zestaw starter. Miałbym tylko wcześniej pytanie,

Czy są zakresy na hlamydię i mykoplasmę - ktoś się leczył na te choróbska ?. Pisaliście o różnych generatorach 5M, 10M i chyba 15 czy 20 nie pamiętam, ale z tego co teraz widzę tam nie ma już różnic jest tylko Generator z końcówką XM co to oznacza ?, Czy ktoś ma doświadczenie ile idzie od nich paczka ?

Polecalibyście ten test SCIO ?, zrozumiałem że na te testy się chodzi po to żeby zidentyfikować pasożyty, otrzymać zakres częstotliwości i wtedy ten zakres wpisujemy do spookiego i jedziemy czy tak ?, ale czytałem że przecież te bakterie mutują i zmieniają częstotliwości....

Dzięki !



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 30 cze 2015, 19:54 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 06 wrz 2014, 21:27
Posty: 81
Lokalizacja: podkarpacie
Są na te i inne częstotliwości.
Przeczytaj najpierw cały wątek o Spooky2.
Jest też forum na Spooky2, trzeba się zapoznać, piszą tam o twoich problemach.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 01 lip 2015, 12:35 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 01 lip 2015, 12:10
Posty: 4
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: UK
Witam wszystkich serdecznie.

stan pisze:

jaka jest roznica miedzy remonte mn a bn


Remote BN (biały) służy do leczenia i detoxu a MN (czarny) do zabijania i nie powinien być stosowany dłużej niż 3-4 dni.


Kupiłem Spooky2 20M.
Wie ktoś może jak sprawdzić czy jest to 20M a nie 5M lub 10M?
Czy jest to gdzieś napisane lub program pokazuje wersję generatora?



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 05 lip 2015, 7:37 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
Cytuj:
Czy jest to gdzieś napisane lub program pokazuje wersję generatora?

- ja mam na generatorze , tam gdzie są gniazda BNC, naklejkę z zaznaczeniem ze to 5 MHz.
- inne nie zaznaczone pola to 10 i 20 MHz.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 11 lip 2015, 14:35 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 05 sty 2015, 14:32
Posty: 51
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: pl
a ile kosztuje przesyłka?



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 13 lip 2015, 6:41 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
- a czemu nie napiszesz do Cleo, cena może być różna w zależności od tego jakim przewoznikiem wyślą.
- mi ostatnio z urzędu celnego chcieli odesłać do chin , ponieważ nie było znaczka CE na obudowie.


Ostatnio zmieniony 14 lip 2015, 8:21 przez spairo, łącznie zmieniany 1 raz


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 13 lip 2015, 18:50 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 05 sty 2015, 14:32
Posty: 51
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: pl
ale ile rzad wielkosci i u jakiego przewoznika najkorzystniej??

-- 13 lip 2015, 19:38 --

ale ile rzad wielkosci i u jakiego przewoznika najkorzystniej??



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 302 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna

Strefa czasowa UTC [letni]



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów | Powered by phpBB © 2007 phpBB3 Group