Zaloguj się
Nazwa użytkownika:   Hasło:   Loguj mnie automatycznie  
Dzisiaj jest 20 lis 2017, 12:34

Strefa czasowa UTC [letni]





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 282 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna
Autor Wiadomość
Post: 12 lut 2017, 21:35 
Offline
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Rejestracja: 09 lut 2017, 19:06
Posty: 3
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: dolnośląskie
Jestem posiadaczem podstawowego zestawu Spooky2, z którego korzystam na razie tylko do terapii w trybie kontakt. Pragnę nawiązać kontakt z osobą, która korzysta ze Spooky2 w sposób zaawansowany celem uzyskania pomocy, oczywiście za odpłatnością. Mieszkam na terenie województwa dolnośląskiego i byłoby dobrze gdyby ktoś był również mieszkańcem tego lub ościennego województwa.
Pozdrawiam. Robin.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 

UDOSTĘPNIJ:

Share on Facebook FacebookShare on Twitter TwitterShare on Tuenti TuentiShare on Sonico SonicoShare on FriendFeed FriendFeedShare on Orkut OrkutShare on Digg DiggShare on MySpace MySpaceShare on Delicious DeliciousShare on Technorati TechnoratiShare on Tumblr TumblrShare on Google+ Google+

: 12 lut 2017, 21:35 
Offline
VIP Member
Awatar

Rejestracja: 17 kwie 2009, 22:37
Posty: 10000
Lokalizacja: PL



Na górę
   
 
 
Post: 15 lut 2017, 15:15 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 239
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
- napisz co dokładnie posiadasz, ile generatorów, itd.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 15 lut 2017, 16:33 
Offline
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Rejestracja: 09 lut 2017, 19:06
Posty: 3
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: dolnośląskie
Posiadam zestaw Spooky2 Kits z jednym generatorem. W zestawie znajduje się: generator, przystawka Spooky Pulse, dwie różne przystawki Remote, cylindry i zestaw kabli.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 20 lut 2017, 14:30 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 239
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
- na remote bym puszczał detoks, 8 godzin dziennie, bez soboty i niedzieli.
- na ręcznych elektrodach w czasie reszty czasu wybijał "problemy".
- podaj maila na forum, to odpowiem mailem.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 21 lut 2017, 7:25 
Offline
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Rejestracja: 09 lut 2017, 19:06
Posty: 3
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: dolnośląskie
Euroscan - dziękuję za odpowiedź.
Moj e-mail; wj.pawlus@gmail.com



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 22 lut 2017, 14:44 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 239
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
- poszedł mail.
- proszę pamiętać, że te wszytkie podane czestotliwości w Spooky2 nie zawsze na petenta działają.
- ja stosuje zasadę, że jeśli dany zakres przez 2 3 dni nie robi postepów, to się z niego wycofuję.
- kiedys na kursie, robiliśmy "doświadczenia" i na 20 czestotliwości, działaly na nas dwie, góra trzy.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 25 mar 2017, 22:07 
Offline
Perfect Master * 5th Degree
Perfect Master * 5th Degree

Rejestracja: 05 sty 2015, 14:32
Posty: 47
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: pl
mam problem:przy stosowaniu w trybie"kontakt" amplituda ramp -5,na UP ,reduce amplitude 10kHZ,przy przy kazdej zmianie z wiekszej czestotliwosci na mniejsza (ponizej 10kHZ) dostaje porzadny bolesny impuls.pozniej juz pracuje normalnie.jak temu zaradzic??



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 01 kwie 2017, 13:08 
Offline
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Rejestracja: 01 kwie 2017, 11:38
Posty: 1
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: Gdynia
Dzień dobry
Jestem nowy na forum. Przeczytałem cały wątek posiadam Spooky : 2 generayory , 2x Spooky Boots 3.0 , 2x Spooky Remote v1.1 BN. Zacząłem experymenty i w związku z ty mam pytanie głównie do użytkownika euroscan ale chętnie skorzystam z rad innych też. Na początek zapuściłem na obu generatorach program detoxu. Jest tego trochę i to potrwa. Mam pytanie czy morze korzystniej jest zostawić na jednym generatorze detox a drugim zająć się konkretną chorobą? Czy lepiej najpierw przejść cały detox i patogeny i dopiero potem konkretne schorzenie ?
Wdzięczny będę za uwagi.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 04 kwie 2017, 11:54 
Offline
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Rejestracja: 15 lip 2011, 20:14
Posty: 138
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk
Masz zestaw do leczenia raka , jednym zabijasz a drugim detoks robisz w tym samym czasie.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 05 kwie 2017, 8:51 
Offline
Perfect Master * 5th Degree
Perfect Master * 5th Degree

Rejestracja: 05 sty 2015, 14:32
Posty: 47
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: pl
czy moze ktos odpowiedziec na moje pytanie??

-- 07 kwie 2017, 6:48 --

Euroscan czy moglbys mi doradzic w sprawie mojego problemu (dwa posty wyzej) bo nie moge stosowac trybu kontakt



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 10 kwie 2017, 11:33 
Offline
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Rejestracja: 03 sie 2016, 17:05
Posty: 3
Witam
czy możecie podpowiedzieć jakie ustawienia należy wybrać dla największej skuteczności przy
Escherichia Coli na jelitach /stan zapalny/

jak długo powinny trwać sesje w trybie plazma - i jak długie przerwy robić między sesjami / czy może lepiej w trybie ciągłym ???

Będę wdzięczna za informacje

Pozdrawiam



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 14 kwie 2017, 11:13 
Offline
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Rejestracja: 14 kwie 2017, 9:14
Posty: 1
Lokalizacja: Warszawa
Mam pytanie do Was bardziej doswiadczonych uzytkownikow. Mam doswiadczenie w met Volla i Vega Test tutaj mamy 95% skutecznosci badania a nie jak to pisal ktos tutaj na forum 30% - ktore zapewne wynika z nieumiejetnosci wejscia w KPP. Moje pytanie dotyczy samej metody detoksykacji poniewaz, wszystkie "szkoly" mowia zeby przeprowadzac terapie np godzine dziennie - najpierw drenaz limfatyczny -> program na dany patogen lub ich kilka -> detoksykacja + suplementacja przez reszte dnia juz po calej terapi, co zapewnia organizmowi wyprowadzenie substancji patogenicznej na zewnatrz nie powodujac destrukcji wewnatrzkomorkowej a tymbardziej zostawiania obomarlych pasozytow w przestrzeniach miedzykomorkowych co w efekcie moze doprowadzic do jeszcze wiekszych powiklan niz samo chodowanie patogenow w organizmie. Co mowia w przypadku spooky2 zrodla? A moze macie jakas literature po polsku zwiazana z calym procesem oczyszczania organizmu. Bede wdzieczny za wszelkie informacje i pomoc.


Panie "euroscan" prosze o kontakt, chcialbym poruszyc temat generatorow spooky2 i czegos sie od Pana dowiedziec, wymienic doswiadczeniem. moj mail robaczykiewicz@gmail.com
Serdecznie pozdrawiam



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 14 kwie 2017, 19:27 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 239
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
@stan
- generator cos żle się zachowuje, włączyłem twoje ustawienia na generatorze i nie miałem uderzenia, nie wiem co robisz żle.
- "reduce amplitude 10kH" ma właśnie przeciwdziałać takim efektom.

@sloneczko
- plazma w trybie ciagłym to chyba tylko przy likwidowaniu pleśni, grzybów w domu.
- niestety nie mam plazmy i nie mam doświadczenia w jej stosowaniu.

@emiliovela
- proszę przegladnąć literaturę firmy ENSO.
- przykładowo jest cała książka o detoksie "medycyna energoinformacyjna Replikacja informacji" autor Lena Paszczenko, itd.
- niestety nic nie mają na temat generatora Spooky2 ale maja "Podrecznik Rife'a katalog czestotliwości pasozytów 2013"
- co do metod detoksykacji to są różne szkoły, w książce podanej wyżej stosuje się preparaty Detox oraz preparaty Endotoks.
- stosowanie samego Detoksu powoduje to, że objawy znikaja szybko ale bez skutecznego wydalenia toksyn.
- co do skuteczności i % biorezonansu w metodach wega, volla to problem jest raczej w stosowanych próbkach cyfrowych a nie w metodzie.
- obecne stosowane metody idą na skróty w ilości mierzonych punktów, autorzy tej metody mierzyli 2000 do 3000 punktów, pomiar trwał 6- 8 godzin.
- w dzisiejszych czasach jest to nie do pomyślenia.
- jeszcze gorszy jest pomiar segmentarny, np metoda Express w ENSO aparacie lub w wagach mierzących procent tłuszczu i wody.
- ale chyba nie chodzi o to aby się licytować o metody.

-- 15 maja 2017, 8:40 --

- no to mamy autora programu Spooky2 w Polsce, chyba u p. od vibroniki.
Cytuj:
John White and Echo Lee will go to Kartuzy on Saturday, May 27, 2017 and would like to meet our Spooky2 users in Poland.

This meeting is for exchanging and knowing each other. You can ask questions you want.

If you want to take part in this meeting, please reply to this email.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 07 cze 2017, 1:28 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 07 cze 2017, 0:55
Posty: 7
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: wieś k.3City
angel_8 pisze:
Euroscan, wybacz ale to jest technicznie niemożliwe.

Proszę spójrz http://www.banggood.com/MHS2300A-CNC-Du ... 56101.html
Oto jest Twoje Spooky. :) Jakiś Chińczyk kupuje sobie generatory z linka powyżej, nakleja sobie etykietkę z napisem spooky i w taki sposób powstaje profesjonalny przyrząd... Sorry... to jakaś żenada.
I teraz już rozumiem dlaczego tam jest tyle funkcji zupełnie nieprzydatnych. Urządzenie zostało stworzone zupełnie do czegoś innego. ja swojego szczęśliiwie się pozbyłem.


Po pierwsze witam wszystkich serdecznie :D
angel_8 rozumiem twoje podejrzenia ale czy miałeś możliwość podłączyć MHS2300A do programu Spooky? No właśnie, to są urządzenia cyfrowe, niewielka zmiana oprogramowania na zamówienie u producenta i w tym samym pudełku masz coś trochę innego. Elektronika może nawet wyglądać identycznie ale program może robić zupełnie inne rzeczy.

Na stronie supportu spooky piszą, że to NIE to samo:
http://www.spooky2support.com/hc/en-us/ ... -software-

i może jeszcze:
NOTE: The author is a moderator on the Spooky2 forum.

The Spooky2 X5 signal generator is a low-cost, high signal quality generator. The Spooky2-XM5 is a modified version of the 5 Mhz MHS-2300A generator, that utilises special firmware and a clever software trick to increase the bandwidth to well over 20Mhz.
z http://henriklorange.com/rifebuilder/ch ... 2-xm5.html

Zamierzam właśnie rozpocząć przygodę ze Spooky2.
Gdyby ktoś chciał się pozbyć swojego to bardzo proszę o kontakt na pw. Ja póki co mam za mało postów by móc pisać pw do tych, którzy wspominali o sprzedaży. Może będę mógł odpowiedzieć Mruga



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 07 cze 2017, 10:26 
Offline
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Rejestracja: 15 lip 2011, 20:14
Posty: 138
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk
Nie lepiej ściągnąć nówkę sztukę ? Przesyłka dochodzi w kilka dni.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 07 cze 2017, 11:00 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 239
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
- plus cło i VAT
- a był ktos może w Kartuzach na spotkaniu z autorem programu i dystrybutorem Spooky2 ?



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 07 cze 2017, 11:46 
Offline
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Rejestracja: 15 lip 2011, 20:14
Posty: 138
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk
Nie dałem rady mam szaleństwo obecnie, mój system laser do boga jest sterowany właśnie spooky2, mam system do oczyszczania i pomocy dzieciom z autyzmem. Oczywiście działa to na wszystko co możliwe, na aspekcie autyzmu się skupiłem. Co do marudzenia z cłem itd ściągałem kilka tygodni temu i cło to raptem 121zł Będę kupował jakieś duperele na czasie możemy się jakoś dogadać z przesyłką ;)
O co chodzi z moim systemem masz opisane tu http://neewton.blogspot.com/2017/01/orgon-moje-nowe-podejscie-do-tematu.html
Polecam bioelektronikę aby zrozumieć czemu działa spooky2 i tego typu systemy, splecione fotony też są na rzeczy lecz to jeden z wielu aspektów naszej skomplikowanej budowy. To co mogę polecić to krok dalej i radionika, nie polecam systemów na 3 pokrętła są za mało precyzyjne minimum 5 wedle indeksów typowych. Osobiście buduję przystawkę na 7 pokręteł.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 07 cze 2017, 20:53 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 07 cze 2017, 0:55
Posty: 7
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: wieś k.3City
neewton pisze:
Będę kupował jakieś duperele na czasie możemy się jakoś dogadać z przesyłką ;)
O co chodzi z moim systemem masz opisane tu http://neewton.blogspot.com/2017/01/orgon-moje-nowe-podejscie-do-tematu.html
Polecam bioelektronikę aby zrozumieć czemu działa spooky2 i tego typu systemy, splecione fotony też są na rzeczy lecz to jeden z wielu aspektów naszej skomplikowanej budowy. To co mogę polecić to krok dalej i radionika, nie polecam systemów na 3 pokrętła są za mało precyzyjne minimum 5 wedle indeksów typowych. Osobiście buduję przystawkę na 7 pokręteł.

Będziesz zamawiał coś ze sklepu Spooky?
Jaką przystawkę budujesz?
Tak się składa że jestem elektronikiem i budowanie też mnie interesuje :D
A laser do Boga brzmi bardzo ciekawie!



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 08 cze 2017, 6:55 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 22 sie 2015, 13:53
Posty: 4
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: PL
Calineczek podaj maila, żeby móc się z Tobą skontaktować.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 08 cze 2017, 19:07 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 07 cze 2017, 0:55
Posty: 7
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: wieś k.3City
Coffeayers pisze:
Calineczek podaj maila, żeby móc się z Tobą skontaktować.


O ile administracja nie będzie miała nic przeciwko...mam zbyt mało postów by napisać wprost PW.
A na siłę nabijać nie chcę :-)
Dziękuję za wyrozumiałość!

gsmservice(at)post.pl

A już miałem wczoraj kupować z Chin....



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 18 cze 2017, 8:48 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 12 lut 2017, 10:32
Posty: 5
Płeć: mężczyzna
euroscan pisze:
- a był ktos może w Kartuzach na spotkaniu z autorem programu i dystrybutorem Spooky2 ?
Byłem, ale nie zapytałem o swój problem przedstawiony na tym forum. Obecnie wydaje mi się, że pokrętło w zakupionym generatorze zachowuje się prawidłowo i prawdopodobnie niepotrzebnie się martwię.

Szukałem w oprogramowaniu Spooky2 (wersja 20161201) ustawień PRESET dla boreliozy dla terapii kontakt.
Z opisów w presecie "Morgellons and Lyme "okazało się, że posiadając tylko jeden generator nie da się leczyć

Proszę o podpowiedź jaki PRESET ustawić dla leczenia boreliozy dysponując tylko jedną sztuką generatora?



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 18 cze 2017, 18:04 
Offline
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Rejestracja: 15 lip 2011, 20:14
Posty: 138
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk
Jeżeli masz zabijać borelie musisz się odtruwać. Powinny być dwa generatory jak przy leczeniu raka.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 18 cze 2017, 20:19 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 07 cze 2017, 0:55
Posty: 7
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: wieś k.3City
Mat_314 pisze:
Witam
Kupiłem Spooky2-XM Generator. Zdziwiło mnie pokrętło, które obraca się dokoła w prawo i lewo bez ograniczenia kąta obrotu. Obracając wokoło o 360 stopni wyczuwam 24 pozycje jakby stabilne, ale nie pasują one do napisów na pulpicie, a dokładnie brak jakichkolwiek opisów? Czy to jest prawidłowo? Pozdrawiam


zachowanie pokrętła jest jak najbardziej prawidłowe. To nie jest typowy potencjometr jaki znamy przede wszystkim ze starszych konstrukcji audio, ale tzw. impulsator zwany również enkoderem.
Najpowszechniejszy jaki przychodzi mi do głowy to....scroll, kółko w myszce komputerowej :-)



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 18 cze 2017, 22:24 
Offline
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Rejestracja: 15 lip 2011, 20:14
Posty: 138
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk
Obsługa takich urządzeń na dziś jest intuicyjna, tak to pokrętło to enkoder lecz w dobie urządzeń procesorowych nie powinno to dziwić, w byle jakim wzmacniaczu audio selektory funkcyjne są dokładnie tym samym.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 19 cze 2017, 17:52 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 12 lut 2017, 10:32
Posty: 5
Płeć: mężczyzna
Dziękuję za wyjaśnienie sprawy pokrętła na generatorze.

neewton pisze:
Jeżeli masz zabijać borelie musisz się odtruwać. Powinny być dwa generatory jak przy leczeniu raka.


Konieczności odtruwania nie kwestionuję. Postępuję tak już od dłuższego czasu, stosując obecnie dostępne dla mnie sposoby. Zakładam, że z pomocą programu Spooky2 mógłbym podobnie działać jak do tej pory z innego typu generatorami, pomimo tego, że dysponuję obecnie tylko jednym generatorem Spooky2-XM. Mógłbym przecież zastosować tryb "kontakt" na zmianę: raz, jako zabijanie borelii, dwa, jako odtruwanie.

Jeśli dobrze rozumiem to wybierając określony "katalog" i "plik" w zakładce PRESETS ładuję właściwe dla konkretnego zabiegu wartości liczbowe i ustawienia widoczne w zakładce SETTINKS. Dlatego właśnie po wstępnym NIE zaznaczeniu (odhaczeniu) "Zaawansowane" w zakładce PRESETS ukrywamy zakładkę SETTINKS. Jest ona wtedy niedostępna, ponieważ właściwy zabieg został ustawiony odpowiednim "presetem" co załatwia uzyskanie/wpisanie/ustawienie odpowiednich parametrów, takich jak na przykład kształt przebiegu



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 21 cze 2017, 10:08 
Offline
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Rejestracja: 15 lip 2011, 20:14
Posty: 138
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk
Jeżeli odtruwasz się klasycznie to starczy program na zabijanie, nie stosuję zappowania dla mnie szkoda czasu jeżeli nie wiem gdzie dana paskuda jest ulokowana. Posiadam własny system oparty o spooky2 zaoszczędziło to sporo czasu i pracy .



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 07 lip 2017, 12:05 
Offline
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Rejestracja: 02 lip 2017, 22:03
Posty: 1
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: Świdnica
Witam
Ja również stałem się szczęśliwym posiadaczem Spooka2 (ale niestety cło wyszło dużo więcej niż planowałem)
Podpowiedź dla nowych nabywających, żeby przed zakupem skontaktowali się ze sklepem telefonicznie, aby można było 2 wpłaty zrobić przez paypall,). jest szansa wtedy na niższe cło - do oclenia potrzebny jest rachunek zakupu i wpłatę przez Paypall. Rachunek też mogą wystawić duzo niższy...
Jestem początkujący i dość słaby w sprawach technicznych, dlatego po pierwsze kroki o pomoc skierowałem do Pana Nowaka., zobaczymy czy pomoże. Nie wiem ile innym użytkownikom zajęło to czasu aby to ogarnąć, bo mnie to wydaje się bardzo skomplikowane.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 07 lip 2017, 17:55 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 07 cze 2017, 0:55
Posty: 7
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: wieś k.3City
suwak123, masz pytania to pisz tutaj. Roman prowadzi bardzo fajne szkolenia, możesz się wybrać. Na pytania co i jak to Ci raczej nie odpowie, chyba że skorzystasz z płatnych konsultacji. Nie ma co się dziwić, dzisiaj czas to pieniądz.
Polecam instrukcję użytkownika, jest bogata, jest też sporo materiałów anglojęzycznych na necie, filmy na YT...dasz radę :-)



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 18 lip 2017, 19:40 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 12 lut 2017, 10:32
Posty: 5
Płeć: mężczyzna
Uzyskiwanie wielokrotnie wyższych częstotliwości niż możliwości techniczne generatora Spooky2–5M
opisano na blogu:
http://www.spooky2-mall.com/blog/how-to-use-very-high-frequencies-in-spooky2-software/
Z tego opisu nie bardzo rozumiem jak to jest możliwe, że na wyjściu pojawia się wielokrotnie wyższa częstotliwość, niż ta zlecona do wykonania generatorowi Spooky2-XM przez Upiorne2 oprogramowanie?

Proszę o jakąś przesłankę umożliwiającą dokładniejsze wyjaśnienie tej technologi



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 18 lip 2017, 22:19 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 07 cze 2017, 0:55
Posty: 7
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: wieś k.3City
Wpisz sobie w google "powstawanie harmonicznych" lub "częstotliwości harmoniczne" i znajdź sobie coś w twoim języku :-)



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 282 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna

Strefa czasowa UTC [letni]



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów | Powered by phpBB © 2007 phpBB3 Group