Zaloguj się
Nazwa użytkownika:   Hasło:   Loguj mnie automatycznie  
Dzisiaj jest 18 wrz 2021, 23:07

Strefa czasowa UTC [letni]





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 302 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna
Autor Wiadomość
Post: 14 paź 2015, 15:44 
Offline
Globalny moderator
Globalny moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 lut 2013, 16:42
Posty: 3412
Płeć: mężczyzna
no nie wiem czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia,[no, mogę się i mylić..],to kosztuje 25tys.zł :?


Cytuj:
Generator plazmowy RPZ-14 Unicestwia bakterie, wirusy i komórki nowotworowe
Generator plazmowy RPZ-14. Unicestwia bakterie, wirusy i komórki nowotworowe. Jest to najdoskonalsze światowe urządzenie emitujące EM impulsy produkowane seryjnie. Posiada ono zdolność dokładnego, płynnego i bardzo wolnego przesuwania częstotliwości wyjściowej, co zapewnia skuteczność niszczenia patogenu po osiągnięciu jego M.O.R. (Mortal Osscillatory Rate) częstotliwości.

...
dalej/źródło
http://www.sklep-naturalna-medycyna.com ... s_produktu

_________________
doświadczenie jest prawdziwe wewnątrz pudełka,ale samo pudełko już nie



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 

UDOSTĘPNIJ:

Share on Facebook FacebookShare on Twitter TwitterShare on Tuenti TuentiShare on Sonico SonicoShare on FriendFeed FriendFeedShare on Orkut OrkutShare on Digg DiggShare on MySpace MySpaceShare on Delicious DeliciousShare on Technorati TechnoratiShare on Tumblr TumblrShare on Google+ Google+

: 14 paź 2015, 15:44 
Offline
VIP Member
Awatar

Rejestracja: 17 kwie 2009, 22:37
Posty: 10000
Lokalizacja: PL



Na górę
   
 
 
Post: 14 paź 2015, 16:00 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 14 paź 2015, 14:20
Posty: 5
Moze wyraziłem się niejasno.
Czy ktoś korzystał z usług gabinetu, który posiada to urządzenie.
Z tego co znalazłem jest tego juz trochę w Polsce.
Producent odnosi się wprost do dr. Rife, chociaz moc nadal nie ta to ponoć dociera wszędzie, czym przewyzsza zappery.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 14 paź 2015, 18:39 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 29 wrz 2015, 11:06
Posty: 82
Płeć: mężczyzna
Co sprawia iż ten konkretny wynalazek zabija tylko szkodliwe organizmy?Prosze o rzetelną odpowiedź.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 14 paź 2015, 20:21 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 14 paź 2015, 14:20
Posty: 5
Z tego co wiem to działa to na tej samej zasadzie jak zappery z ustawianą częstotliwością, ustawiamy częstotliwości patogena, którego chcemy wyeliminować.
Nie miałem do czynienia ze Spooky 2, ale wydaje mi się, że "wybiórczość" eliminacji obu urządzeń polega na tym samym, celujemy w częstotliwości wybranego patogena, nie jak w klasycznym zapperze dr. Clark gdzie lecimy po wszystkim.
Możliwe, że przy okazji ustrzelimy coś innego o podobnej częstotliwości, ale z zasady ma to być snajperka, a nie amerykańskie zabawy w Hiroszimie i Nagasaki.
Zaznaczam, że nie jestem fachowcem, sam szukam czegoś co pomoże mi w chorobie więc jeśli się mylę proszę o poprawienie.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 15 paź 2015, 6:18 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
- interesowałem się lampami plazmowymi, z tego wzgledu, że można je było stosować do napromieniowania głowy.
- Spooky2 nie jest do tego zalecany ze swoimi elektrodami.
- szkoda tylko, że producent nie podaje zakresu częstotliwości wejściowej, bo z tym zakresem jest własnie problem.
- dlatego do tej pory nie ma lampy plazmowej w ofercie obok generatora Spooky2.
- nie wiem, czy tak wazne jest czy przy okazji wybijania patogena , dobijemy troche fizjologicznej flory.
- na ogólna ilośc flory 330, 145 z nich to nasza fizjologiczna flora.
- ale, taka Eschericha coli produkująca wit. B, K , nasza fizjologiczna potrafi przy rozroście zrobić torbiele jajników, odmiedniczkowe zapalenie nerek.
- B.Clostridium species, też fizjologiczna jest podejrzewana o autyzm.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 15 paź 2015, 10:52 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 06 wrz 2014, 21:27
Posty: 81
Lokalizacja: podkarpacie
[quote="spairo"]- interesowałem się lampami plazmowymi, z tego wzgledu, że można je było stosować do napromieniowania głowy.
- Spooky2 nie jest do tego zalecany ze swoimi elektrodami.

ale Spooky2 może zdalnie przesyłać częstotliwości, na głowę też



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 15 paź 2015, 12:43 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
Cytuj:
ale Spooky2 może zdalnie przesyłać częstotliwości, na głowę też

- tak , tylko sygnał jest 10 razy słabszy, niż za pomoca elektrod, które nie mogą być dołożone do głowy lub szyi.
- na forum twierdzą, że opóżnienia z lampą, są spowodowane przy jej użyciu blokowaniem generatora Spooky2, jego "zamrożeniem" poprzez zakłocenia z kabla USB wydostające się z lampy.
- a już myślałem że plasma z neonem + hel daje tylko fale 660 do 700 nm, czyli fale które dochodzą do mitochondri. (światło czerwone)



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 15 paź 2015, 19:14 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 07 paź 2015, 10:32
Posty: 4
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Generator plazmowy można zamówić: http://www.38dvision.com/
Powinien współpracować ze Spooky2.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 16 paź 2015, 6:56 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
- tak wiem, ten model był opisywany na forum spooky2, nie spełnia jednak warunku na zakres czestotliwości wejściowej.
- oprócz tego nie ma wyjscia na pętlę magnetyczną oraz wejścia na pliki foniczne.
- bez tego zakresu to musisz dokupić trochę dodatkowych urzadzeń.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 16 paź 2015, 13:01 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
poniżej dlaczego ważny jest parametr szerokości pasma przy urządzeniu plazmowym.


Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 18 paź 2015, 11:53 
Offline
Entered Apprentice * 1st Degree
Entered Apprentice * 1st Degree

Rejestracja: 07 paź 2015, 10:32
Posty: 4
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Zbierając informację, moduł plazmowy generuje czały czas częstoliowść nośną np. 3.3MHz.
Puszczając na generator czestoliwość 1.2kHz lampa moduluje czestoliowść,
generująć dodatkowo wstęgi boczne tj:
20 3,324MHz
....
1 3,301MHz
0 3,300MHz
1 3,299MHz
....
20 3,276MHz

Idąc dalej, głównymi dostawcami podzespołów modułu plazmonowego to:
- Bill Cheb - http://billsplasmatubes.com/ - lampa plazmowa
- Ralph Hartwell - http://rife-beam-ray.com/ - podzespoły

Wiodący dostawca gb4000 http://www.gb4000.org/m.o.p.a_amplifier ... tions.html
- na pewno korzysta z lampy Bill Cheb - kupowana osobno
- pewnie też z podzespołow Ralph Hartwell

38dvision dostacza wersje z SSQ-2F v3.21 (obsługuje karty muzyczne)
Czy znacie kogoś, kto ma doświadczenie z zbudowaniem wersji pod Spooky2 z PA3 amplifier



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 19 paź 2015, 15:42 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
@mada
- poczytaj na forum Spooky2 o spektrum , widmie sygnału i jego ograniczeniach mocy w funkcji harmonicznych.
- z tego tez powodu Spooky2 wysyła 1024 czestotliwości w jednym czasie, daje to jednakowe widmo w szerokim zakresie, patrz poniżej na zrzut.


Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 06 lis 2015, 21:57 
Offline
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Rejestracja: 16 gru 2014, 12:59
Posty: 118
Płeć: kobieta
.


Ostatnio zmieniony 18 lis 2015, 15:11 przez dazen, łącznie zmieniany 1 raz


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 07 lis 2015, 16:58 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
- jaka to jest wersja (Mhz), jaki firmware (2.84, 2.85) informacja do uzyskania po wciśnięciu klawisza F1.


Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 09 lis 2015, 20:10 
Offline
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Rejestracja: 16 gru 2014, 12:59
Posty: 118
Płeć: kobieta
@euroscan - nie wiem czy to pytanie do mnie ale na wszelki wypadek odpowiem bo może ktoś będzie zainteresowany jaki jest : 5MHz - R2.87



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 20 lis 2015, 22:13 
Offline
Fellow Craft * 2nd Degree
Fellow Craft * 2nd Degree

Rejestracja: 06 paź 2010, 23:31
Posty: 10
Cytuj:
poczytaj na forum Spooky2 o spektrum , widmie sygnału i jego ograniczeniach mocy w funkcji harmonicznych.

Harmoniczne często nie działają bo się zmniejsza amplituda. Więc w tych ograniczeniach dużo razcji.

- z tego tez powodu Spooky2 wysyła 1024 czestotliwości w jednym czasie,

Jak to w jednym czasie? Jest to niemożliwe technicznie... Jesli ma tylko jeden generator to niemozliwe. Musialo by miec wbudowanych 1024 sztuki spooky... :)



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 21 lis 2015, 6:56 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
- oj jest jednak możliwe, doczytaj o technologii FPGA.
- tak jest właśnie zrobione w Spooky2 generatorze, w matrycy są zaprojektowane generatory w ilości 1024 sztuk, dlatego może dać takie szerokie pasmo z jednakową mocą, to jest siła Spooky2.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 20 gru 2015, 19:22 
Offline
Fellow Craft * 2nd Degree
Fellow Craft * 2nd Degree

Rejestracja: 06 paź 2010, 23:31
Posty: 10
Euroscan, wybacz ale to jest technicznie niemożliwe.

Proszę spójrz http://www.banggood.com/MHS2300A-CNC-Du ... 56101.html
Oto jest Twoje Spooky. :) Jakiś Chińczyk kupuje sobie generatory z linka powyżej, nakleja sobie etykietkę z napisem spooky i w taki sposób powstaje profesjonalny przyrząd... Sorry... to jakaś żenada.
I teraz już rozumiem dlaczego tam jest tyle funkcji zupełnie nieprzydatnych. Urządzenie zostało stworzone zupełnie do czegoś innego. ja swojego szczęśliiwie się pozbyłem.

Ja kiedyś naprawdę myślałem że to jakiś Nowozelandzczyk produkuje Spooky jak opisuje na stronie, a to po prostu chińszczyzna.

Trochę wniknąłem w temat by się upewnić bo może nie mam racji.
co do technologii FPGA
https://pl.wikipedia.org/wiki/Field-pro ... gate_array
FPGA, z ang. dosłownie bezpośrednio programowalna macierz bramek) – rodzaj programowalnego układu logicznego

Mało mi to mówi

a jeśli chodzi o 1024 generatory jednocześnie
http://mikrokontrolery.blogspot.com/201 ... co-to.html

Nie za bardzo rozumiem co tam napisano fachowym językiem. ale to co laik może wyczytać pod tym linkiem i na innych stronach to można śmiało stwierdzić na 100% że te 1024 generatory to kompletna bzdura wyssana z palca :)

mniej więcej chodzi o to jak dokładna jest częstotliwość próbkowania, którą ustali generator innymi słowy...

Euroscan proszę sprawdzaj rzetelniej informacje.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 21 gru 2015, 6:59 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
Cytuj:
Mało mi to mówi

- to zdanie mówi mi o całej reszcie.
- Nowozelandczyk jest producentem oprogramowania, nigdzie chyba nie pisał, że jest producentem sprzętu.
- nie wiem, co ty masz do sprzętu chinskiego, bo ja nic.
- nawet moja wyciskarka do soków by Hurom, na dole ma napis ... by china.
- a mój generator Spooky2 działa, jak to jest możliwe ?
- i nie zamierzam go sprzedać jak na razie.
- obecnie wybijam nużence, potem zajme się gronkowcem złocistym.

p.s.
- informacja dla nie technicznych osób, za jakiś czas pojawi się na forum Spooky2 instrukcja po polsku, tak trzymać.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 21 gru 2015, 18:44 
Offline
Fellow Craft * 2nd Degree
Fellow Craft * 2nd Degree

Rejestracja: 06 paź 2010, 23:31
Posty: 10
spairo: mi chodzi o wprowadzanie nieświadomie w błąd, kupiłem urządzenie bo jakiś użytkownik napisał że posiada "to i to" i dlatego warto kupić. Po zakupie okazało się że nie ma "tego i tego" bo ktoś albo celowo albo nieświadomie wprowadza innych w błąd :) Dla mnie koniec tematu. Poprosiłem euroscan by rzetelniej sprawdzała informację zanim coś napisze.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 22 gru 2015, 7:11 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
- to teraz nie bardzo wiem czego ci zabrakło w tym generatorze ?
- harmonicznych, powyżej jest zrzut z pasma generatora.
- pytam, nie dlatego aby dalej bić pianę, tylko z ludzkiej ciekawości.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 01 mar 2016, 22:19 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 11 gru 2012, 20:38
Posty: 71
Płeć: mężczyzna
Jeśli jest ktoś zainteresowany generatorem Spooky2, to mam do sprzedania wraz z akcesoriami.
Pozdrawiam

-- 12 mar 2016, 07:45 --

Wanzim odpisałem Ci na priv. status oczekujące na odbiór, może masz skrzynkę pełną.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 18 kwie 2016, 11:53 
Offline
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Rejestracja: 18 kwie 2016, 10:52
Posty: 2
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: podkarpacie
Pietro.
Byłbym zainteresowany ale na razie badam temat a to pewnie potrwa. Można zawsze pogadać telefonicznie.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 24 kwie 2016, 7:43 
Offline
Fellow Craft * 2nd Degree
Fellow Craft * 2nd Degree

Rejestracja: 25 kwie 2015, 14:32
Posty: 11
Witam.

Myślałem nad kupnem Spooky2 lub zappera (cena zappera to ponad 2tys zł)

Czy jest on łatwy w obsłudze?

Nie chcę robić nic skomplikowanego - ubić patogeny np. lamblie, bakterie.


Jak długo trwa wysyłka?

Co będzie mi potrzebne?

Generator za 114,95 $ i co jeszcze? Hand Cylinders za 20$? Potrzebne są jeszcze jakieś kable?


Proszę o radę i pozdrawiam



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 25 kwie 2016, 5:47 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
- ja bym kupował komplet na 1 generator. (cena 323 USD + cło + transport)
- minimum to generator, hands cylinder 2 x i chyba kabel boost.


Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Ostatnio zmieniony 27 kwie 2016, 5:47 przez spairo, łącznie zmieniany 1 raz


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 25 kwie 2016, 9:59 
Offline
Fellow Craft * 2nd Degree
Fellow Craft * 2nd Degree

Rejestracja: 25 kwie 2015, 14:32
Posty: 11
Hands cylinders - czemu 2 sztuki?

Co ten boost robi? Jest konieczny?



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 27 kwie 2016, 5:50 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 27 lut 2015, 9:36
Posty: 90
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: legnica
- dwie sztuki w celu zamkniecia obwódu, czyli lewa i prawa reka.
- kabel boost lub moduł boost sztucznie zwieksza 4-krotnie moc, kanały napięciowe ustawiamy wtedy w przeciwnej fazie.
- za to SC (spooky2 center, lampa plazmowa) kosztuje 7500 zł + 2100 zł za cło.



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 27 kwie 2016, 10:11 
Offline
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik

Rejestracja: 18 kwie 2016, 10:52
Posty: 2
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: podkarpacie
pietro pisze:
Jeśli jest ktoś zainteresowany generatorem Spooky2, to mam do sprzedania wraz z akcesoriami.
Pozdrawiam


Ila ta przyjemnośc by mnie kossztowała. Mozna sie ze mna kontaktować e-mailem: james001@poczta.fm



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 02 cze 2016, 12:13 
Offline
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Rejestracja: 23 lip 2014, 6:20
Posty: 255
Płeć: kobieta
Lokalizacja: Wrocław
- dzieki panu Romanowki Nowak (vibronika.eu) mamy polską stonęe Spooky2.
- chyba jest już w przygotowaniu tłumaczenie programu Spooky2 na polski, tak jak to zrobiono z wersją włoską, trzeba tylko trochę poczekać.
--
http://www.spooky2.pl/
--



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Post: 25 lip 2016, 14:10 
Offline
Intimate Secretary * 6th Degree
Intimate Secretary * 6th Degree

Rejestracja: 05 sty 2015, 14:32
Posty: 51
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: pl
http://www.banggood.com/MHS2300A-CNC-Du ... 56101.html

czy generator z tego linku bedzie chodzil na oprogramowaniu spooky2 ??



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 302 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Strefa czasowa UTC [letni]



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów | Powered by phpBB © 2007 phpBB3 Group