Ta metoda powinna wejść do medycyny oficjalnej. Niestety na niej sie nie zarabia, bo nie będzie pózniej dobrych klientów i w ten sposób blokuje się tą metodę. Metoda wynaleziona przez Półkownika Wojska Polskiego pana Eugeniusza Uchnasta w 1974 roku
- NIE MA ZADNEJ PRZESZKODY PRAWNEJ ZEBY NIE WDROZYC TEJ METODY DO TERAPII KONWENCJONALNEJ --------->
LINK WYJASNIAJACYZ takim rozwojem medycyny jaki mamy to powinniśmy juz mieć całą planetę bez chorób. A tu gdzie tylko się spojrzy ludzie chorują i umierają na różne choroby. Wiec coś tu nie gra. Bo jak się coś zwalcza to się powinno to zwalczyć i spokój. Nie mam zamiaru przecież walczyć i walczyć i nigdy nie zwalczyć. Logiczne przecież. Jak idę do lekarza to nie po to żeby się leczyć, ale po to żeby się wyleczyć ! Nie mam czasu na zabawę w kotka i myszkę.Rozpowszechniajcie tą metodę wszędzie, ludzie cierpią a nie muszą cierpieć. To że ja tu sobie popisze to nic nie da, jeśli wy nic nie zrobicie żeby
rozpowszechnić ta metodę.
Powiedzcie o tym sąsiadom, rodzinie itd. wszystkim komu się da. Przecież wiadomo ze nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Po prostu powiedzcie że słyszeliście o tej metodzie, jak ktoś będzie chciał to skorzysta i tyle. Jeśli uratujecie zdrowie lub życie chociaż jednej osobie na świecie to warto mi było dzisiaj siedzieć przed tym komputerem i napisać tych kilka słów.
Niech z Polski wyjdzie ratunek dla świata. Książki są przetłumaczone na
angielski, niemiecki, francuski, hiszpański i włoski : a videa są już z językiem angielskim.
A do wszystkich tych co mi powiedzą ze to wymaga czasu, ja po prostu powiem tak:
to choroba wymaga czasu a nie metoda, jak zdrowia nie ma to ciężko się żyje i cokolwiek robi, a ponadto róbcie tak jak ja (oczywiście jak chorzy jesteście - bo przecież na "zapas" się nie będziecie leczyć).
Tutaj nie potrzeba czasu, moi kochani, tu potrzeba chęci !!! Wiec jeśli potrzebuję to tak stosuję :
-
po pierwsze jak się budzę - z zasady zawsze się doleguje jeszcze - to 5, 10 minutek, wiec co to jest dotknąć swoją ręką miejsce które odpowiada np. za wzrok i dalej sobie drzemać.
-
po drugie jak zasypiam - ile to razy ludzie się przewracają na łóżku bo nie mogą zasnąć, otóż jest miejsce które kieruje tą funkcją. - Tysiące ludzi przestanie używać środków nasennych. Więc stosujcie przed samym snem, cokolwiek tam chcecie leczyć.
-
po trzecie jeśli oglądacie jakiś film, usiądźcie wygodnie na fotelu i już macie okazje zastosować metodę.
Wiec jak widzicie ja nie robię tego specjalnie... nie nastawiam się specjalnie ...ot teraz się będę leczyć ...nie, nie , ja po prostu to robię mimochodem, mam sekundkę czasu albo film oglądam, słucham książek ... a potrzebuje ...no to już.
Horus777 - bardzo się cieszę ze postanowiłeś spróbować. Są przeciwwskazania na które bardzo trzeba uważać - na pewno już przeczytałeś, ale poza tym ona
pomaga w setkach jeśli nie tysiącach - kto by tam je zliczył te nazwy chorób-
problemów zdrowotnych. A jak już wyżej napisałam, ja ją od lat znam i stosuję.
LuckyBoy - dzięki za wpis, każdy wpis jest cenny, bo ludzie to stosują, ale rzadko kto się chce wychylić i tutaj chociaż słówko skrobnąć. A inni ludzie sobie nie zdają sprawy co posiadają i jak cudowny jest nasz organizm. Wpojono im ze jak choroba to lekarstwo, nie pokazano alternatywy, bo liczy się
biznes.
Miliony wydajemy na lekarstwa i co? I społeczenstwo chore, każdy się tam na coś skarży cały czas.
Pyton357, ja tez czytałam materiały przedstawione przez odkrywce tej metody - pana Uchnasta - w tej chwili niedostępne.
Video w języku polskimVideo w języku angielskim