Wiesz co
Redmulec...chyba przedawkowałeś sałatę. Dlaczego tak mówię.
Rzygać mi się chce , gdy następny, oświecony roślinożerca ma takie mordercze, krwawe zapędy. Coś w tym jest, że mięsożercy zjadając mięso...zjadą również cierpienie. W świetle Twojej wypowiedzi wychodzi na to, że są przez to/pomimo to ...uwrażliwieni na cierpienie bardziej.
Pokrętne? Nie. Mięsożerca najwyraźniej rozpoznaje cierpienie każdą tkanką swoją.
Brak Ci Redmi współczucia i brak Ci wyobraźni.
Dlaczego zamiast tego ociuchanego wojaka z ganem w łapie, jeszcze mu tylko wiatraczka na hełmie brakuje, dlaczego nie wrzuciłeś żołnierza, który odkłada broń, który tak właśnie pojął Twoje słowa :
Cytuj:
My musimy zrobić to samo - przestać ich utrzymywać, żywić i służyć jak psy .
Namawiasz do przelewu krwi. Do zabójstw!!!!
Na łeb upadłeś?! Kim?! Kilkoma starymi chłopami i babami z tego forum, ukrytymi za plecami wielu młodziutkich, którzy tu wchodzą?. Kim się pytam?! Ludźmi, którzy o broni wiedzą, że strzela, a wiedzą bo mieli trochę na PO(przystosowanie obronne-dla młodszych koment).
Kim??
Również chcę ruchu, przemiany, wielkiej i głośnej, aż im w kiszki stolcowe pójdzie. Ale jak kurw.a, tłumaczyłam już na pierwszych stronach wątku o „wypadku” Kaczyńskiego, że NIE GŁOSOWAĆ, NIE PŁACIĆ PODATKÓW, NIE SŁUŻYC, toście mnie jeden z drugim skasowali, że nie polYtycznie. Co?
A to polYtyczne?! Się pytam? Rozlew krwi?
Chodzicie , wybieracie jak banda kretynów....myślałam.
Nie , to ma lepsze wyjaśnienie, robicie to....żeby mieć kogo potem mordować.
Świadomość Redmi, świadomość. Brak Ci najwyraźniej. Jesteś cholernie oczytany....tak samo jak zapewne każdy z NWO. OCZYTANY- zero ,widzę jednak, pracy z tekstem....jeśli zarzuciłeś taki tekst. Wiem , że dobry jesteś z Historii....mało Ci?? Mało Ci przykładów kretyńskich rewolt?
Bo to rewolta jest, to do czego zakrzyknąłeś.
Rewolta, nie zmiana, nie lepsze, nie inne, i na pewno, na rany chrystusa nie nowe.
Zmieniać trzeba świadomość człowieka jako obywatela....ma przestać nim być.
Ma prawo. I ma z tego korzystać....a nie w strachu i bezradności łapać za spluwę i mordować to czego się boi i czego nie rozumie.
Ma nie wybierać tych kutas...ów, ma nie płacić haraczu od swojej ciężkiej pracy, to podstawa.
RESZTA PRZYJDZIE SAMA.
Po twoim ruchu, Redmi, nie przyjdzie już nic. Rozumiesz. Nic. Na wojnach ludzie giną. Umierają. Nie oddychają. Kaput, nic. Nie ma już czego rozwijać, świadomość odeszła do Krainy Wielkich Łowów.
Przestań więc gadać głupstwa, tylko walnij się w pysk za to , że chcesz narazić swoją żonę i dzieci na taką pożogę. Przeproś sąsiada, że o mało go nie wykorzystałeś jako mięcho armatnie.
Znajdź w sobie odwagę i tak jak ja , zrób to o czym mówiłam wyżej. Miej jaj kolego, i spróbuj żyć moim sposobem. Ciężko, jak cholera ciężko. Ale przez to zrozumiałam, im mi ciężej robią, że to jest sposób na tych bydlaków....odłączyć od kroplówki....nie trzeba ich odłączać od Planety, i siebie razem z nimi.
Przestańcie wybierać najpierw tych....których chcecie odstrzelić. Każda inna kolejność jest dla mnie oznaką ciężkiego upośledzenia umysłowego.
Chcę na tej planecie żyć z Mądrymi ludźmi, nie mordercami. Bo wtedy to NIC już nie ma sensu.
Arturo, argument z serii nie do przeskoczenia. Zabij mi matkę, a wtedy pokażę co ...kobieta może zrobić. Nie wymordować Planetę całą, ja zamorduję tylko tego, kto tknął moich bliskich. Będę ścigać do ostatnich swoich dni....ale tylko winowajcę.
Na resztę mam inny sposób-nie daję się doić. Zróbcie to samo, i jeszcze więcej ludzi, i więcej....i po 3 latach nie będzie kogo lać. ROZUMIECIE?!!!!