Bardzo dawno zakopany temat, ale odświeżam, ponieważ co do historii 2paca i jego śmierci jest cały czas wiele niejasności, a zarazem wiele poszlak wykraczających poza konwencjonalne podejście do sprawy. Odkąd głębiej zacząłem interesowac się różnymi alternatywnymi tematami co są tu na forum, to do sprawy 2paca jakoś jeszcze nie wracałem, a szkoda bo już wcześniej wiedziałem że mówił coś o jakiś Illuminatach itp.
No właśnie do końca nie wiem co było za kulisami jego sławy, tylko gdzieś do tej pory obiły mi się informacje tu na forum że ponoć 2 pac podpisał "pakt z diabłem" za sławę itp a potem jak się wyłamał to przez to był kozłem ofiarnym, a jak go zastrzelili to nagle wszelkie ślady prowadzonego śledztwa się urywały i było wiele niejasności.
Film dodany przez założyciela tematu już jest niedostępny, i pewnie był po angielsku... jedyne co ja mogłem znaleźć jeśli chodzi o 2paca mówiącego o Illuminatach to ten filmik
Może jest tu ktoś na forum co wie coś więcej o tych relacjach 2paca z tymi co rządzą za kurtyny i tego kto na prawdę go zabił.
Edit: 16.10.16 10:01