Obejrzałem ten dokument i muszę przyznać że jest to coś nowego dla mnie jeśli chodzi o tematykę pochodzenia obcych, skąd są czym są. Jest tam coś więcej poruszone niż w filmach Escamilli itp.
Chaos pisze:
OBCY SĄ I TECHNOLOGICZNI I MIĘDZYWYMIAROWI, SĄ OBCY Z INNYCH PLANET, SĄ OBCY Z INNYCH WYMIARÓW, SĄ OBCY OPĘTANI PRZEZ ISTOTY Z INNYCH WYMIARÓW-WSZECHŚWIATÓW, SĄ ISTOTY WIELOWYMIAROWE MROKU-REPREZENTUJĄCE WYSOKĄ ŚWIADOMOŚĆ I ABSOLUTNO ZŁO, SA ISTOTY WIELOWYMIAROWE REPREZENTUJĄCE PEŁNE ŚWIATŁO.... TEGO JEST MNOGO I WZAJEMNIE SIĘ PRZENIKA.... TROCHĘ SZERSZEJ PERSPEKTYWY POTRZEBA. Nie pokazują się nam bo tego nie chcą....i mają w tym interes...... Multum obcych jest....
W tym co napisałeś duzymi literami jest sporo prawdy, ale by to wszystko ułozyc w jedną logiczną całość to jest skomplikowane. W tematach z działu MILAB coś więcej jest na ten temat, ale to sa trudne tematy bym i ja je dokładnie dziś pamiętał odnośnie tego co kiedyś tam o tym czytałem. No i w dokumencie sa wątki religijne... podejrzewam ze takie rozkminy w filmie nasuwały się przez szukanie podobieństw między biblią a naturą obcych. No bo religie na pewno musiały powstać na podwalinach istot miedzy wymiarowych.
Dobra a tak odbijając już od tematów UFO. Księżyc. Tam pokazano zdjęcia i filmy OFICJALNE z pobytu misji Apollo na księżycu, nie te sfabrykowane ze studia filmowego.
Po widzeniu na tym filmie tych oficjalnych relacji z pobytu na księżycu teraz mocno zastanawiam się .... JAK TE ZDJĘCIA I FILMY STAŁY SIĘ DOSTĘPNE DLA NAS ZWYKŁYCH LUDZI ??? Czyżby skradziono w ostatnim czasie jakieś bardzo tajne archiwalne dokumenty i je udostępniono ???
Kolejna sprawa która mnie zastanawia... fauna i flora na księżycu. Astronauci są w kombinezonach a na księżycu mówi się o tym że są jakieś zwierzęta (na jednym zdjęciu pokazali nawet jakieś wielkie owady), roślinność. No to jak tam jest z atmosferą ???
No i budynki, te w których tam byli aż takie wielkie jak na te ze zdjęć satelitarnych z misji Kleopatra nie są. A może wyladowali w bezpieczniejszych miejscach na księżycu niże tam gdzie są ważniejsze bazy obcych?
Swoją drogą to niech ktoś napisze coś więcej na ten temat ewentualnie poleci jakiś materiał z działu MILAB zdradzający więcej ciekawostek z księżyca odnosnie tych baz tego co tam się dzieje kto tam przebywa itp.