Obejrzałem,ale nie jestem w takiej biblijnej tematyce obeznany,normalnie mam chyba zaległości ze 2tys.lat do tyłu.
20 kwi 2017
"Pierwsza ludzkość była w pewnym sensie najdoskonalsza, zgodnie ze starożytnym przekazem upadła, albo jak by ktoś to napisał językiem fizyki, "zwiększyła się entropia układu-ów". Bardzo duża ilość poddanych indoktrynacji wschodnią ideologią wierzy w wędrówkę dusz. Mocni duchem chrześcijanie uważają, że ta doktryna to iluzja, to właśnie MAJA o której nauczają zaawansowane szkoły wschodu, niestety mało kto jest w temacie i mało kto się interesuje zaawansowanymi naukami dalekowschodnich filozofów. Wszystko co powinniśmy robić by się oczyścić z trucizny ewolucji, reinkarnacyjnej też, to przylgnąć do Jezusa Chrystusa, Ducha Świętego i Boga YHWH. To oni mają moc by nas wyzwolić z ułudy duchowej reinkarnacji. Zanim państwo obejrzą to niezwykle ważne wideo, prosimy pamiętać o obrazie, który przedstawia umieszczone na przeciw siebie dwa oblicza - "potomstwo jego i potomstwo Jej". Możliwe że jesteśmy w przeddzień wielkiego wydarzenia z dziedziny zakazanej archeologii, ale nie tylko tego zabronionego działu nauki, również biblistyki, tego jak rozumieć starożytne i ŚWIĘTE przesłanie zdarzenia z Ogrodu Eden. To tam jakaś potężna istota zaatakowała informacyjnie ludzi. Doktor Michael Heiser wyjaśni państwu całą sytuację oraz to, jak tłumaczyć jej zagadkowe cechy. Ta istota, jak dowiecie się z audycji amerykańskiego naukowca, przebywa w specjalnym miejscu, jej działalność dla elit, zwłaszcza polityków, jest kluczem do wiary w nadprzyrodzone moce, których udziela swoim poddanym." cały artykuł tutaj:
http://argonauta.pl/myslacy-i-zyjacy-tr ... nachasz-a/