Elizabeth - Dalia
masz wielka zdolność do przekręcania faktów na swoja korzyść, mylenia skutku z przyczyną i stawiania się w roli ofiary.
Opluwasz mnie i oczerniasz. Akurat jestem osoba którą tonuje emocje i godzi ludzi a ty robisz ze mnie jakąś nieszanującą się rechoczącą babę, którą najpewniej sama jesteś.
To Ty jesteś nieprzyjemna w odbiorze a przerzucasz to na kogoś o niebo od ciebie kulturalniejszego. I widzisz, warto być fair wobec Ciebie, skoro jedyne co potrafisz to przekłamywać fakty?
A że ludzie zaczęli Cie trollowac- to doskonale to rozumiem, nie mieliśmy możliwości choćby czasowego zbanowania Cie bez Admina, i robili to i tak przeważnie lajtowo, z poczuciem humoru.
Rysunki zniknęły szybko i na naszą prośbę.
Ale tak jak już Ci kiedyś napisałam- największym własnym trollem jesteś Ty sama.
Na każdą probe zwrócenia uwagi czy zgłoszenia wątpliwości reagujesz agresją.
Przyszłaś na tamto forum i zaczęłaś zachowywać się niegrzecznie i bezczelnie.
Np kiedy poleciłam komuś jako wspomaganie leczenia masaż reoreceptorów stóp - natychmiast złośliwie i z pogardą wyśmiałaś mnie, mój nick i moją poradę, oraz literówki dla wzmocnienia efektu. .
Otrzeźwiej kobieto póki nie jest za późno bo własny jad i pycha cie zabija nie trzeba tego grzyba.
Co do leczenia, grzybiczego podłoża chorób - to faktycznie moim zdaniem masz pewną racje ale bez przesady. Nie każdy kaszel, katar to grzyb. Za bardzo się zafiksowałaś. Istnieje tez świat np bakterii i one również powodują choroby, jakbyś nie wiedziała.
Albo borelioza. przecież grzyb jest w tym przypadku nie tylko następstwem morderczej antybiotykoterapii. ale również efektem choroby, bo pochłania zgromadzone w organizmie toksyny.
nawet jak ubijesz maksymalnie grzyba, to borelioza może rozwijać się drugotorowo, i grzyb silą rzeczy wraz z nią, żeby sprzątać toksyny.
Ja myślę ze ta metoda, ta cała surowizna, brak węglowodanów, nawet gojącej jelita kaszy to może dla ludzi o zdrowych żołądkach, bez bardzo zharatanych jelit,
Dlatego pytałam właśnie o Twój przypadek- bo wiesz, ze Tobie pomogło to jeszcze nie jest powiedziane ze absolutnie każdemu, a diabeł często tkwi w szczegółach. .
Ja bardzo życzę Twoim pacjentom żeby wyzdrowieli ale Ty jesteś po prostu słabo reformowalna. A już wymóg bezwzględnego posłuszeństwa i niekontaktowania sie z "niewiernymi " to jakaś masakra.
I w ogóle twoje zachowanie to jest dla mnie antyreklama tego co proponujesz- bo skoro ty jesteś zdrowa, to ja taka zdrowa być nie chce.
-- 24 maja 2016, 22:06 --
Szanowni Użytkownicy i Moderatorzy
przepraszamy za to zamieszanie, ale sytuacja jest taka ze faktycznie mieliśmy problemy z tą panią na innym forum i chcieliśmy zobaczyć czy da się z nią dyskutować normalnie w warunkach moderacji.
Bo osobiście uważam ze może mieć sporo racji, ale nie we wszystkim.
Dziękuję za cierpliwość i pozdrawiam.

PS czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak się dzieli posty?żeby nie pisać ciurkiem w jednym.
daje pełny edytor, daje odpowiedź- bez skutku