Witajcie. 16-18 lutego odbędzie się spotkanie osób, które od lat praktykują lub doświadczyli- OOBE, NDE, uprowadzenia, prorocze sny, niejedzenie, samoleczenie, dostrzeganie duchów itp. Dotychczas spotkanie miało charakter cyklicznego zlotu przyjaciół znających się od lat, u mnie w mieszkaniu (obecnie Warszawa). Postanowiłem rozszerzyć to spotkanie o nowe osoby, które są zainteresowane praktyką, albo mają jakieś doświadczenia i chciałyby o nich opowiedzieć itp. Spotkanie jest kameralne - około 10-15 osób (jak będzie więcej chętnych to coś się wymyśli

) i jego częścią są wspólne eksperymenty, które trwają od 11 lat. Tak poczułem by napisać tutaj, i że napewno znajdzie się osoba, która potrzebuje kontaktu z konkretnymi osobami i rzeczowej rozmowy.
Zauważyłem że na tym forum sporo osób ma dużą wiedze i jednocześnie dystans (co ze świecą szukać dzisiaj w tzw ezośmietniku). Zależy mi na takich kontaktach, bo dzięki temu można coś wspólnie realnego zdziałać ( o czym szczegółowo na spotkaniu ). Zatem miło byłoby mi was gościć i mam nadzieje że do zobaczenia w następnym miesiącu

. Więcej szczegółów na mailu (między imię i nazwisko mojego nicka wstaw @ i otrzymasz adres).
Pozdrawiam.