Ciekawe, ciekawe
Skarpetki z sandałami czy klapkami to faktycznie przegięcie ale tak samo jak z tym, że polki są za szczupłe
Poza tym kobiety innych narodowości są bardziej otwarte a ludzie bardziej uśmiechnięci
Rzadko w Polsce spotykałem się z sytuacją gdzie przy zwykłym mijaniu się wózkiem w supermarkecie starsza kobieta uśmiecha się do mnie...W Polsce młodzież jest nieco inna niż starsze pokolenie, bardziej podobna do rówieśników spoza Polski Wiele razy w kraju mijając się ulicą wymieniałem się z dziewczyną uśmiechami, podobnie jak za granicą ale zdębiałem jak na imprezie dziewczyna siada przy moim stoliku, macha łapką przed moją mordą i zaprasza do rozmowy...Albo gdy wracałem z imprezy podchodzi do mnie dziewczyna (co prawda podpita) i mówi, że ma dzisiaj urodziny-na to składam jej życzenia a ona rzuca mi się na szyję

Nawet będąc na głupim fjordzie, łowiąc ryby i "sąsiadując" z niemiecką rodziną idzie zapamiętać na długo pewną sytuację Uśmiech dziewczyny która cieszy się i gratuluje mi, że złowiłem wreszcie rybę

Później przy każdym spojrzeniu pojawiały się mniejszy bądź większe uśmieszki
Zawsze byłem uśmiechniętym chłopakiem i często czułem się nieswojo idąc ulicą, gdzie tłumiłem swoją radość by nie wyróżniać się Teraz mogę być wreszcie sobą
UŚMIECHNIJ SIĘ!!!