Wkleiłeś tu artykuł o kobiecie która ma pseudnonim Svali.
Wiesz kto uczynił w dużej mierze ją popularną?
Greg Szymański
Jak wpiszesz w youtube "Svali" to ci wyskoczą wywiady radiowe Grega Szymańskeigo ze Svali i wynikach wyszukiwania będą tylko jego wywiady audio, nikogo więcej.
Po wpisaniu w google "Svali" też ci wyskoczy wszędzie Szymańśki.To Szymański popularyzuje Svali poprzez swoje wywiady radiowe.
Cytuj:
Transcript Svali’s Interview with Greg Szymanski
September 19, 2008 by koniword
Transcript of Illuminati Survivor Svali’s Appearance
on Investigative Journal with Greg Szymanski
January 17, 2006
GS: You’re listening to the Investigative Journal. I’m your host, Greg Szymanski. Two hours – two hours with great interviews all the time. We get into the news behind the scenes that the mainstream media refuses to cover. What a shame.
Cały wywiad na:
http://svalispeaks.wordpress.com/2008/09/19/transcript-svalis-interview-with-greg-szymanski/Greg Szymański - jako jedyny- przeprowadza wywiad radiowy ze Svali
Interview with Svali--Illuminati Defector pt 1 of 9
Svali Illuminati Defector RARE Interview Pt.1
Na stronie project camelot i innych są tylko wywiady Grega ze Svali
http://www.projectcamelot.org/svali.htmlhttp://theilluminatiwatch.com/tag/greg-szymanski/http://expanton.ning.com/video/exilluminati-mind-programmerhttp://lastdaywatchers.com/2010/02/svali-former-illuminati-reveals-the-inner-workings-before-her-death/Kto to jest Greg Szymański?
Cytuj:
Greg Szymanski is an American alternative journalist. Previously a print journalist he has for several years hosted his Internet radio show called The Investigative Journal on Genesis Communications Network and he has also hosted his show on Liberty Radio Live. He is notable among other issues for his past collaboration with Leo Zagami which began on October 18, 2006. The two were planning the Tour of Hope together but early in 2008 there was a falling out and Szymanski distanced himself from Zagami, leading to Leo Zagami issuing a death threat against Szymanski
https://en.xiandos.info/Greg_SzymanskiTłumaczenie:
Greg Szymański jest amerykańskim niezależnym dziennikarzem.Przez kilka lat prowadził
audycje w radiu pt The Investigative Journal na stacji Genesis Communications Network i prowadził także audycje na stacij Liberty Radio Live.Jest sławny dzięki współpracy z Leo Zagamim która rozpoczeła się 10 października 2006 roku oraz z wielu innych spraw.Obydwoje planowali współpracować w ramach Tour of Hope ale w 2008 roku doszło do kłótni i Szymański odciął się od Zagamiego a sam Zagami zagroził śmiercią Szymańskiemu.
Leo Zagami with Greg Szymanski(Ten Szymański od Svali) (First Interview) - 1 of 8
A więc Greg Szymański który spopularyzował Svali, twierdzi że Zagami jest wiarygodny, a ty który wklejasz tekst o Svali , twierdzisz że Zagami to pajac i że jest niewiarygodny.
Jak możesz uznawać historie Svali za wiarygodna skoro Greg Szymanski człowiek ktory ją spopularyzował twierdzi że Zagami-który jest niewiargodny według ciebie -jest wiarygodny.
Rodzi się pytanie, jak ty weryfikujesz wiarygodność

Nie powinieneś wierzyć w historie które są rozpowszechniane przez ludzi którzy szerzą wiadomość że Zagami jest wiarygodny.
Jeśli wkleiłeś historie Svali to uznałeś ją za wiarygodną a więc ludzie którzy popularyzują
tą historie zyskali twój kredyt zaufania i teraz uznajesz ich za wiarygodnych ale z drugiej strony mysle sobie jak możesz ufać tym ludziom skoro oni mówią że Zagami jest wiarygodny a ty mówisz że to pajac?
Jeśli mówią że jest wiarygodny to powinni stracić twoje zaufanie - ale nie, oni jednak nie tracą twojego zaufania, i ich historia o Svali jest nadal wiarygodna według ciebie. Bluepaladyn ufa im, historia o Svali musi być według niego prawdziwa i wiarygodna, nie traci na wiarygodnośći za względu na to że źródła które ją popularyzują twierdzą że Zagami jest wiarygodny.
Przecież te źródła powinny stracić zaufanie BluePaladyna ze względu na to że promują Zagamiego ale tak jak mówiłem one nie tracą i to pokazuje że sposób w jaki BluePaladyn weryfikuje czy ktoś wiarygodny czy niewiarygodny jest pomieszany jak on sam.
To jest twoja kompromitacja!
Ale na dodatek strzelasz sobie sobie samobója po raz drugi
Tekst o Svali zaczerpnąłeś z NewWorlOrder.com...a wiesz skąd ta strona wzieła ten artykuł????
Od HENRY`ego MAKOWA a sam artkuł był dla jesusissavior.com
Nawet niewiesz co wklejasz zarzucasz mi gówniane źródlo a sam wklejasz posty Henrego Makowa który UWAŻA LEO ZAGAMIEGO ZA WIARYGODNEGO
Jego artykuł w którym pisze że Leo Zagami jest wiarygodny przetłumaczyłem na poprzedniej stronie!
Kto uważa za wiarygodnego Leo Zagamiego:
-Project Camelot
-Greg Szymański
-HENRY MAKOW!!!
-Benjami Fulford
-strona xiandos.info/
-strona illuminatinews
-strona arcticbeacon.com
-strona rense.com
-jesus-is-savior.com -dla tej strony Henry Makow napisał artykuł o Svali ktory wkleiłeś na forum DavidICke`a potem gdy ja przetłumaczyłem jego artykuł(Henrego Makowa) o Zagamim ty powiedziałeś że moje źródlo jest niewiarygodne...
-Dodam także ze H.J. Springer właściciel strony CentrExnews napisał razem z Henry Makowem artykuł o Svali więc także możliwe że H.JSpringer twierdzi że Leo Zagami jest wiarygodny.
Więc co?Leżysz, bo ludzie którzy spopularyzowali Svali mówią że ZAGAMI MÓWI PRAWDE I JEST WIARYGODNY.
Ale tak w ogóle pisząc o Svali przyszło mi do głowy że ta kobieta może w ogóle nie istnieć.
Wklejasz kobiete która może w ogóle nie istnieć i jednocześnie mówisz że Zagami jest niewiarygodny?
Kłócąc się z tobą miałem powiedzieć:a co z dyplomami i dokumentami Leo?Ale nie napisałem tego bo pomyślałem że odpowiesz że sfałszowane.Ale gdy teraz pomyśle o twojej Svali i że ona może w ogóle nie istnięć i że jej historia jest miliony razy mniej wiarygodna od historii Zagamiego to myśle że nie można traktować cie poważnie.
Wierzysz kobiecie która może nie istnieć i której historia mogła być stworzona w oparciu o lęki i domysły internautów i jednocześńie wierzysz w oficjalną wersje historii P2 która znajduje się na prorządowej i sterowanej przez CIA wikipedii ale znowóż nie wierzysz w oficjalną wersje zdarzeń z 11 Wrzesień która znajduje się na wikipedii.
Nie wytrzymam, niesamowity zlepek przekonań
Historia Svali może być całkowicie zmyślona nie można jej nawet zarzucić - tak jak Zagamiemu - że spreparowała dokumenty i zdjęcia.W przypadku Svali niema zdjęć,świadków,dokumentów a w przypadku Zagamiego są te rzeczy.Oczywiście zawsze można postawić zarzut fałszerstwa i kłamstwa.
Svali wysyła swoje własne teksty o sobie na strone
http://www.suite101.com/profile.cfm/svalina stronie niama nic co mogłoby potwierdzić jej tożsamość a sam teskt można zwyczajnie zmyślić.
Ciekawe, jak mówiłem że David Icke mówi że Henry Makow jest wiarygodny po to żeby uwiarygodnić artykuł Henrego Makowa o Leo Zagamim w ktorym to ręczy za Zagamiego to ty uznałeś go za nieznaczącego.Ciekawe jak sie zachowasz teraz gdy odkryłeś że artykuł o Svali który wkleiłeś został napisany właśnie przez Henrego Makowa?
Sam sobie strzeliłeś sobie w kolano
To ciekawe wierzysz że 911to inside job i dupuszczasz spiski w każdej sprawie - w końcu jesteś na forum Davidicke- ale jeśli chodzi o P2 to jesteś sztywny i wierzysz w oficjalną wersje która mówi że została kompletnie zlikwidowana.
Wersja w którą wierzysz znajduje sie na prorządowej Wikipedi.A przypomne ci że Wikipedia na swoich stronach broni oficjalnej wersji zdarzeń z 11 Września i wini Osame Bin Laden za atak i atakuje ludzi którzy wierzą że to był spisek za którym stała CIA.
Wikipedia to jedna wielka propaganda.Wikepedia mówi np.że rytuały w bohemian grove to takie niewinne igraszki politków i atakuje tych którzy wierzą że w Bohemian Grove mają miejsce sanistyczne rytuały.Wikipedia mówi także że HAARP nie zmienia pogody.
Twoje cytaty odnośne propaganda due są cytatami z wikipedii wiec kompromitujesz się po raz kolejny.
Zarzucasz Zagamiemu nie zgodność jego wypowiedzi z oficjalną wersją zdarzeń która znajduje się na wikipedii - moge zapytać co robisz na tym forum?
A, masz ksiażke 450 stronicową książke o masonerii?Ja mam w domu dwie książki.I dowiedziałem się z nich że w lożach masońskich powstają tajne loże dla masonów 31 32 33 stopnia o których masoni niższych stopni nic nie wiedzą.
Więc jeśli sami masoni wewnątrz lóż są mocno niedoinformowani i nie maja pojęcia co ich starsi bracia wyczyniają, to twoje gadanie że P2 nie istnieje jest żałosne.
Aha,na twojej kochanej stronie abovetopsecret wpisałem Leo Lyon Zagaim i mi wyskoczyły 64 tematy powiązane z nim...(coś tam gadałeś że Zagami niepopularny jest)
Ku twojej udręce postanowiłem przetłumaczyć jeszcze jeden artykuł o Zagamim ,tym razem z Illuminatinews.com
Cytuj:
Wielu ludzi pytało mnie ostatnio co się stało z Leo Zagamim, masońskim dezerterem któremu porwano syna gdy był na wygnaniu w Norwegi.Postaram się dać wam krótkie uaktualnienie.
Po tym jak Leo Zagami opuścił Norwegie i wylądował w Chicago przyłączył się do odgałęzienia Iluminatow które jest gotowe do walki z Watykanem i z Nowym Porządkiem Świata.
Innymi słowy, Leo Zagami powrócił jako Wielki Mistrz Iluminatów ale tym razem jak mówi stoi po przeciwnej stronie barykady która dzieli iluminatów
Następujaca wiadomośc z adresu email
kadacn@start.no wyjaśnia dość dobrze co dzieje się w tym momencie i pokrywa się to z emailami które przychodzą do mnie od Zagamiego.
Wygląda na to że iluminaci znów zaczeli walczyć między sobą w swoich szeregach .Będe śledził to z wielkim zainteresowaniem i zobacze jak to się rozwinie.
8 Kwietnia Zagami oświadczył że jest teraz liderem frakcyjnego odłamu Templariuszy i Wolnych Masonów najwyższych stopni skupionej wokół elity loży Monte Carlo.
Ta usytuowana w Monaco loża Iluminatów ma trzy stopnie:pierwszy stopien obejmuje elite elity ezoterycznej nazywa się Ordo Illuminatorum Universalis.Ten stopień nadzoruje Masonic Executive Comittee a ten z kolei nadzoruje loże P2 i Universal Unity.
Leo Zagami oświadcza że obecnie ma po swojej stronie pewne masońskie i templarskie frakcje w Europie i USA.Ich zadeklarowanymi wrogami są Jezuici,Rycerze Maltańscy,kabaliści i Watykan
oraz satanistyczne elementy w siatce okultystycznej.Wrogami są także okultystyści wysokich stopni z loż Ordo Templi Orientis (O.T.O.) i z frakcji Gnostycznego Kościoła Katolickiego.
Oświadczył takze że w Wielkiej Brytanii frakcje Templariuszy nie stoją jeszcze po jego stronie w jego
antywatykańskich planach i nie stoi także Skull&Bones z Uniwersytetu Yale.
Nie jest zamiarem autora tego artykułu udzielanie poparcia lub obalanie oświadczeń dawanych przez Leo Zagamiego na tym blogu.Niech ten prezentowany materiał sam się utrzyma albo upadnie.
Dam natomiast jedno krótkie oswiadczenie po przestudiowaniu Zagamiego, jego materiałów i komunikacji z nim.
Jestem mocno przekonany że Zagami nie żadnym fantastą gdy mówi że jego linia rodu wywodzi się od Iluminatów.Na dodatek ma wiedze o prawdziwych planach które są snute w kręgach iluminatów i wiedze o aspektach iluminatów która jest niemożliwa do zdobycia przez tropicieli spisków.
Załącznik:
Leo'sArrivalInChicago060908.jpg
Załącznik:
LeoAndGreenLyonTeamInChicago060908.jpg
Spotkanie Leo Zagamiego z Iluminatami z "Green Lyon Team" w momencie jego przylotu do Chicago 8 Kwietnia gdzie przybył jako Wielki Mistrz europejskiego oddziału Iluminatów.Leo i jego drużyna udali się potem razem do Des Moines w Iowa.
Załącznik:
Wes Penre.jpg
Wes Penre jest badaczem,dziennikarzem włascicielem domen Illuminati News i Zionist Watch.Bada Globalizacje i Nowy Porządek Świata i wyjawia dużych graczy z spozasceny od dekady.Opublikowal swoje badania w internecie na powyższych domenach które są obecnie uaktualniane aby utrzymać ludzi w uświadomieniu.Możesz takze znaleźć linki do jego artykułów, oraz dyskusje na ich temat oraz kopie jego artykułów w calym internecie.
W dodatku przeprowazdił duchowe badania aby zaprezentować rozwiązanie problemów tego świata.Jego adres MySpace
http://www.myspace.com/wespenre.Możesz także odwiedzić jego blog i napisać komentarz na
http://wespenre.blogspot.com/.
Pozatym kolejny raz przypisujesz mi homoseksulazim,ludzie mają w zwyczaju przypisywać swoje nagatywne cechy lub cechy których sobie nie lubią, innym.
Podejrzewam że sam masz skłonności homoseksulne i próbujesz mi je przypisać.
Jeśli ja mam być homoseksualistą bo uważam że Zagami ma racje -a uważanie że ktoś ma racje nie jest objawem lubienia kogoś- to faceci którzy są fanami Davida Bechkama albo jakiegoś aktora czy muzyka muszą być dla ciebie jakimiś zboczeńcami
Mam wrażenie że ty poprostu nie lubisz Zagamiego i nie liczy się dla ciebie co on mówi.Może pokazuje ci podświadomie jakiś twój problem który masz ze sobą i dlatego go nie lubisz
Cytuj:
Tescatlipoca można przetłumaczyć na polski jako Zadymione Lustro lub Zamglone Lustro /po angielsku Smokey Mirror, po hiszpańsku Espejo Ahumado/. Jest to metaforyczne przedstawienie ważnej zasady na tolteckiej ścieżce rozwoju. Wszystko co jest na zewnątrz jest tylko twoim odbiciem. Wszystko, co widzisz w innych ludziach, w świecie zewnętrznym jest projekcją ciebie samego. Więc jeśli jest jakaś szczególna cecha charakteru lub zachowania, którą dostrzegasz u innych i która denerwuje cię, oznacza to, że jest to sprawa, na którą musisz zwrócić uwagę u siebie. Jest to część ciebie, którą odrzuciłeś, której nie zaakceptowałeś. Ale prawdopodobnie związana jest z tą sprawą duża ilość bólu. A ponieważ twój umysł chce cię uchronić przed bólem - projektuje to na innych . I wtedy dostrzegasz to u innych.
http://davidicke.pl/forum/post14747.html?hilit=toltek%C3%B3w#p14747