O mądrym człowieku, który powiedział coś głupiego.
Człowiek mówiący coś co uchodzić może za mądre i co stanowić będzie dla niego afirmacje jego samostanowienia jako kogoś mądrego: Coś tam, coś tam (jestem mądry) 2 plós 3 = 8
Krasnoludek, jeden ze słuchaczy: Hej! 2+3 nie jest osiem, a plus mówi się przez ‘U’ otwarte! Hahaha, ale jesteś gupi!
Człowiek mówiący coś co uchodzić może za mądre i co stanowić będzie dla niego afirmacje jego samostanowienia jako kogoś mądrego: Jestem tylko człowiekiem. Każdy czasem popełnia błędy ( jestem mądry) – rzekł zadowolony z siebie.
Krasnoludek, jeden ze słuchaczy: A ja myśle, że jesteś gupi i wszyscy pozostali słuchacze tez tak myślą. Prawda?
Wszyscy: Tak! Jesteś gupi bo powiedziałeś coś gupiego!
Człowiek mówiący coś co uchodzić może za mądre i co stanowić będzie dla niego afirmacje jego samostanowienia jako kogoś mądrego zasmucił się wielce bo poczuł się głupim. Już miał ucieć, kiedy Krasnal wykrzyknął: No dobra! Jesteś mądry!
No i teraz wszyscy żyją długo i szczęśliwie
Człowiek mówiący coś co uchodzić może za mądre i co stanowić będzie dla niego afirmacje jego samostanowienia jako kogoś mądrego w dalszym ciągu materializował uświęcone światło z wyższych płaszczyzn.
Wszyscy i krasnoludek też robili coś tam boskiego.
|