Strona Główna
Newsy
Artykuły
Filmy
Forum
Twój blog

Fundacja Nautilus, Robert Bernatowicz i ośmieszanie spisków.

Moderatorzy: Waldek1984, timewave

Re: Fundacja Nautilus, Robert Bernatowicz i ośmieszanie spisków.

Postprzez redmuluc » 18 wrz 2009, 09:21

Easy_Rider napisał(a):Natomiast zauważyłem jedną ciekawostkę na forum FN (przyglądam się mu, ale na razie nie mam zamiaru się rejestrować):
Opcja wysyłania wiadomości prywatnych jest zablokowana.
Już zrobił się szum z tego powodu, bo nie wynika to z żadnych ograniczeń technicznych. Ciekawe, jak wytłumaczy się z tego Robcio.

Jasne że wyłączyli to specjalnie, ten moduł phpBB ma domyślnie włączone privy. Po prostu im odwaliło i tyle.
Tym lepiej dla nas. :D
"Świadomość chroni, ignorancja naraża."
redmuluc
Administrator
Administrator

Fundacja Nautilus, Robert Bernatowicz i ośmieszanie spisków.

Postprzez Sponsor » 18 wrz 2009, 09:21

Anastazja - Władimir Megre

Zachwycająca wiedza, sięgająca starożytności, doświadczenia wielu pokoleń, obserwacje sposobu życia rozmaitych społeczeństw na kuli ziemskiej doprowadziły do tego, że książki te wykupiło ponad piec milionów czytelników w Rosji. Również wielką popularność zyskały one w dziesięciu państwach na obu półkulach, między innymi w Kanadzie, Stanach Zjednoczonych, Francji, Izraelu... zobacz więcej
Awatar użytkownika
Sponsor
Sponsor

Postprzez Sonial13 » 05 paź 2009, 14:22

Hmmm, w końcu się zmusiłem i przeczytałem zapis całego chata z Robciem B. Chat tak chat - pitu pitu, i lizanie się po *** główkach - jak by powiedział Wolf z "Pulp Fiction" (przepraszam wszystkie Panie za to wyrażenie, wrażliwszych Panów też)...
Pan Robert nawet na live chacie nie zrezygnował z chamstwa i tanich wyzwisk, taki widać ma styl codzienny, nie tylko w publikacjach. Operowanie skrajnościami, i inne podobne chwyty - zupełnie jak politycy, nie tylko z samo-o-brony... Nie chciałbym być w skórze jego żony, czy dzieci (czy tam chłopaka)... Rzuciły mi się w oczy takie perełki:
Sam zajmuję się szkoleniem polityków bardzo wysokiego szczebla(zdarza mi się czasami robić szkolenia medialne, jestem tzw. trenerem) (...)

Zabawnie to brzmi w kontekście tego:
Proszę wybaczyć, ale chyba myli Pani "piernik toruński z wiatrakiem na polu".

To ja wolę omijać szeroko jego "szkolenia".
No i jeszcze to (choć mówię - cały chat to jakies małe nieporozumienie):
Stany Zjednoczone (uważam, że dość dobrze znam ten kraj, byłem tam wielokrotnie) są dla mnie wzorem demokracji.
Ostatnio edytowano 06 paź 2009, 19:57 przez timewave, łącznie edytowano 1 raz
Powód: ***
To my dajemy im władzę. Ich pożywieniem są nasze negatywne myśli, emocje, żądze, lęki. Demaskujcie ich, ale nie walczcie z nimi. Przebaczcie im, a potem przesyłajcie światło i miłość. Miłości nikt się nie oprze, bo nikt nie wynalazł broni przeciwko bezwarunkowej miłości.
Wszyscy wyszliśmy z tej samej Iskry Monadycznej i wszyscy do niej wrócimy. „In lak’ech, ala ken” – „JA jestem w TOBIE, tak jak TY jesteś we MNIE”.

Hanna Kotwicka
http://www.maya.net.pl
Sonial13
VIP
VIP

Postprzez Cottontail » 06 paź 2009, 15:14

Stany Zjednoczone (uważam, że dość dobrze znam ten kraj, byłem tam wielokrotnie) są dla mnie wzorem demokracji.

Jełop. Nie chce mi sie wierzyć że uczestnicy tego czatu polecieli na taki tekst...
http://www.krzyk.info/pomociga/

Go to work, send your kids to school
Follow fashion, act normal
Save for your old age, obey the law
Walk on the pavement, watch T.V.
Repeat after me: I am free
Cottontail
Grand Master Architect * 12th Degree

Postprzez sza87 » 26 paź 2009, 19:51

Nie będę oryginalny pisząc, że również zawiodłem się Nautilusem, szczególnie panem Robertem B. Ignorancja to za małe określenie.

Teraz jestem w szoku, związku z wypowiedzią Wołoszańskiego, ponieważ zapoznałem się początkowo z jego wypowiedzią na temat WTC, tą dla fundacji Nautilus - gdzie Wołoszański jest zdziwiony, jak można sądzić, że 9/11 jest wewnętrzną robotą, że trzeba być naiwnym (żeby nie powiedzieć głupim) żeby wierzyć, że państwo atakuje własne społeczeństwo.
A teraz zobaczyłem, że Wołoszański wcześniej (w programie Dzień Dobry TVN) mówił całkiem co innego - czyli całkiem racjonalnie i logicznie. Obrót o 180 stopni. Nie wierzę, że zmienił nagle zdanie, tak od tak se. Na pewno coś tu nie gra.

Mam wrażenie, że jego nagła radykalna zmiana „poglądów” może mieć coś wspólnego z tym, że oskarżany o współpracę z SB.
sza87
Intendant of the Building * 8th Degree
Intendant of the Building * 8th Degree

Postprzez monster » 09 gru 2009, 17:56

prezio nautka mówi:

:shock:

Specjalna dedykacja dla niego, kolo w ogóle nie wie co mówi, albo... :roll:

Welcome to the United States (Napisy PL)
(The Illuminati vol.1 - All Conspiracy No Theory)

Skutki broni uranowej - Irak

Jeśli ktoś nam podskoczy - po prostu wyłączymy mu chipa

"demokrata" się znalazł od siedmiu boleści :evil:

to są "zjawiska" jak najbardziej wyjaśnione a z demokracją mają tyle wspólnego co ufo z talerzem kuchennym. :D
dziennikarskie łobuzerstwo :ninja:
"Żadna marionetka nie może być sterowana tylko jednym sznurkiem"
"Warto płynąć pod prąd, do źródła, bo z prądem płyną tylko śmieci" - Zbigniew Herbert
"Jeśli każdy pomyśli o sobie, to o każdym będzie pomyślane".

"Głupcem jest ten kto twierdzi, że świat jest realny, ale jeszcze większym ten kto uważa, że nie istnieje" - buddyjskie
monster
Provost and Judge * 7th Degree
Provost and Judge * 7th Degree

Postprzez Cottontail » 09 gru 2009, 21:43

Z tym tekstem o Ameryce pojechal juz po calosci. Jakim pacanem trzeba byc zeby dzis tak powiedziec? Przeciez nawet zwykli obywatele wiedza czym Ameryka tak naprawde jest.

Cottontail

Postprzez Andromedan » 10 gru 2009, 02:43

Kochani forumowicze :)
Proponowałbym nad Nautiliusem ani chwili już się nie głowić.
Są żałośni, po co na to czas marnować ? Skoro prezio tak głosi jak głosi, to już jest szczyt.
Dziękuję za uwagę hyhy :)
1. Knowledge
2. Consciousness
3. Response-ability
4. Peace of the Spirit.
Andromedan
VIP
VIP

Postprzez Sonial13 » 12 gru 2009, 11:43

A tak z ciekawości zapytam: Wy też macie kłopoty z poprawnym odtwarzaniem strony? Widzę tylko górę - jakąś grafikę, kilka nieaktywnych zakładek, po środku pusto... Na moje kaprawe oko mają awarię. Czy tylko u mnie?
To my dajemy im władzę. Ich pożywieniem są nasze negatywne myśli, emocje, żądze, lęki. Demaskujcie ich, ale nie walczcie z nimi. Przebaczcie im, a potem przesyłajcie światło i miłość. Miłości nikt się nie oprze, bo nikt nie wynalazł broni przeciwko bezwarunkowej miłości.
Wszyscy wyszliśmy z tej samej Iskry Monadycznej i wszyscy do niej wrócimy. „In lak’ech, ala ken” – „JA jestem w TOBIE, tak jak TY jesteś we MNIE”.

Hanna Kotwicka
Sonial13
VIP
VIP

Postprzez DeMenTor - Altair » 12 gru 2009, 11:48

Sonial13 napisał(a):A tak z ciekawości zapytam: Wy też macie kłopoty z poprawnym odtwarzaniem strony? Widzę tylko górę - jakąś grafikę, kilka nieaktywnych zakładek, po środku pusto... Na moje kaprawe oko mają awarię. Czy tylko u mnie?

u mnie normalnie
Nic nie jest oczywiste, wszystko jest dozwolone !
DeMenTor - Altair
Elect of Fifteen Super * 10th Degree

Postprzez Easy_Rider » 26 gru 2009, 02:41

Bernatowicz na zamówienie walczy z nową teorią spiskową - tym razem dotyczącą zabójstwa JFK.

Nowe fakty w sprawie śmierci JFK
Wszystkie strzały do Johna F. Kennedy'ego padły ze składnicy książek! Udowodnili to amerykańscy specjaliści od kryminalistyki.

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=1985

To pewnie tacy sami specjaliści jak ci, którzy stwierdzili, że wieże WTC zawaliły się od pożaru, a w Pentagon uderzył Boeing. Wkrótce zapewne dowiemy się od Bernatowicza, że w 1933 r. Reichstag podpalili komuniści, a w 1939 r. na radiostację w Gliwicach napadli Polacy.

Andromedan napisał(a): Kochani forumowicze :)
Proponowałbym nad Nautiliusem ani chwili już się nie głowić.
Są żałośni, po co na to czas marnować ?

Uważam, że tego rodzaju bezczelne kłamstwa należy z całą mocą demaskować. Natomiast milczenie - jak wiadomo, oznacza zgodę.
Ostatnio edytowano 26 gru 2009, 15:16 przez Easy_Rider, łącznie edytowano 1 raz
Cud nie narusza praw natury, lecz naszą wiedzę o tych prawach
(św. Augustyn).
Easy_Rider
Sublime Master Elect * 11th Degree

Postprzez Cottontail » 26 gru 2009, 12:37

Akurat wczoraj przypadkiem kliknelo mi sie w zakladkach w Nautilusa i zobaczylam te "Nowe fakty w sprawie smierci JFK". Rece mi opadly. Robcio i jego banda pograzaja sie coraz bardziej. Dno i dwa metry mulu.

Cottontail

Postprzez Sonial13 » 27 gru 2009, 01:42

Easy_Rider napisał(a):(...) Uważam, że tego rodzaju bezczelne kłamstwa należy z całą mocą demaskować. Natomiast milczenie - jak wiadomo, oznacza zgodę.

Jestem tego samego zdania.
Śmieszne to było jeszcze niedawno, traktowałem Robcia i jego walczącą ze spiskami świtę jako nieszkodliwych gamoni, taki swoisty "folklor ufologiczny", coś jak Lepper w polityce... Ale ale, w końcu i nasz Endriju został premierem, a i sam Robcio zapędy ma jak widać niewąskie :?
Jak to kiedyś Radziu powiedział: ciekawe czy Robercik miejscówkę w schronie dostał...?

Hanna Kotwicka
Sonial13
VIP
VIP

Postprzez redmuluc » 27 gru 2009, 21:39

Kiedy tylko pojawił się ten program na Discovery, natychmiast zatelefonowałeś, że stało się coś ważnego. Dlaczego?
Robert Bernatowicz: Bo praktycznie z wrażenia zaniemówiłem. Tezy przedstawione w tym filmie są tak przekonująco udowodnione, że do góry nogami wywróciły moje wcześniejsze wyobrażenia o tym zamachu. Teraz nie mam cienia wątpliwości, że wszystkie strzały padły ze Składnicy Książek.

WOOOW : :lol:

Bernatowicz... zaniemówił jak zobaczył program na Discovery...a ja zaniemówiłem jak to przeczytałem.
absolutnie powalającej... Jest taki gość z którym pan współpracuje niejaki Wołoszański, który nakręcił kiedyś materiał o zamachu na JFK, i niejako twierdzi przekonywująca coś przeciwnego. Moja uwaga, jak już zaczynacie łżeć jak psy w swoim artykule, to przynajmniej uzgodnijcie wersje... :lol: :lol: :lol:
redmuluc
Administrator
Administrator

Postprzez MojoRisin » 31 gru 2009, 00:16

"postrzeganie pozazmysłowe"
To chyba jakiś joke :mrgreen:
Nie jestem szalony, ja tylko poszukuję prawdy !
MojoRisin

Postprzez Cottontail » 31 gru 2009, 07:38

Ich profesjonalizm jest tak przekonywujacy ze mnie zwalilo z nog...ze smiechu.

Cottontail

Postprzez Sonial13 » 03 sty 2010, 13:40

Znalazłem na nautilusie ten tekst.
P.S. Bobilewicz IMHO jest dobry chłop, ale chyba niepotrzebnie snuje teorie spiskowe (precz z tego forum, hehehe :lol: ), np. w jego tekście odnośnie piramid daje się odczuć nutka tajemniczości i spisku. Ja bym zrzucił ów "spisek policji egipskiej" na karb zwykłej chęci zarobienia. Prozaiczna bieda, ot co. Kto widział, ten wie - zapraszam wszystkich do Egiptu... Słowo "łapówka" nazywa się tam bakszysz, i wręcza się tam owe prezenty na lewo i prawo. Każdy po kolei wyciąga po nie ręce. IMHO nie ma spisku policyjnego wokół piramid, jest chęć zarobienia...
Ale na temat:
Tajemnica Wysp Salomona

Kilka miesięcy temu zamieściliśmy obszerną relację z wyprawy na Wyspy Salomona. W znakomicie napisanej relacji Wojciech Bobilewicz z FN opisywał moment, kiedy dotarł do słynnej „Góry Smoka”. Od dziesięcioleci są w jej pobliżu obserwowane obiekty UFO w postaci latających świateł. Jedno z takich świateł nasz oficer zobaczył na własne oczy! Wszystko wskazuje na to, że prawdziwa jest informacja, że właśnie tam jedną ze swoich baz mają obce istoty, które zresztą bardzo szczegółowo opisują miejscowi. Dodatkowym elementem są także „giganci”, olbrzymie istoty, które zamieszkują pieczary położone na najbardziej niedostępnych obszarach Wysp Salomona. Od swojego powrotu nasz przyjaciel z pokładu Nautilusa przekonuje nas, że najwyższy czas pomyśleć o powrocie na Wyspy. Ostatnio dostaliśmy od niego list w ramach naszej „wewnętrznej korespondencji na pokładzie”. Jest on na tyle ciekawy, że warto, aby jego treść poznali także pozostali nasi czytelnicy. Nie ma wątpliwości, że FN powróci na Wyspy Salomona tak szybko, jak to tylko będzie możliwe.

To: nautilus@nautilus.org.pl
Subject: Bardzo niezwykła sprawa z Wysp Salomona!

Witajcie,

Mam nadzieję, że wigilijne spotkanie bardzo się udało. Jeszcze raz dziękuję /..../
Nie wiem, czy pamiętacie, jak w moim raporcie z pobtu na Wyspach Salomona wspominałem o tym, że spotkałem tam niejakiego Chrisa Blackwella, badacza alternatywnego z Australii. Chris napisał właśnie do mnie e-maila, w którym wspomina o rzeczy wprost nieprawdopodobnej:

Otóż Chris został zaproszony przez jednego z wioskowych wodzów z tzw. Weathercoast (południowego wybrzeża wyspy Guadalcanal, znanego z deszczów, wiatrów i niesprzyjającej pogody przez większość roku - w przeciwieństwie do brzegów północnych, które w porze suchej są spokojne i słoneczne) do odwiedzin w wiosce. Jak przekazuje ów wódz, niemal codziennie obserwowane są tam dyski i/lub inne latające obiekty, a ponadto aktywne są też giganty, a szczególnie jeden, który wychodzi z podziemnego tunelu i każdego ranka myje się pod wodospadem.

Wódz dodał także, iż można zwabić giganty, składając ofiarę ze świni, lecz że giganci wolą ofiary z ludzi. Nie zawahał się dodać, że w wiosce jest kilku młodych "popaprańców" i wspomniał, że jednego z nich "można by zaoferować" [gigantowi]. Mamy tu, jak sądzę, do czynienia z jedną z czterech możliwości:

1. WSZYSTKO, co powiedział wódz jest prawdą, a jeśli tak, to wszystko inne niech się schowa, bo to co się dzieje na Wyspach Salomona nie ma precedensu i potencjalnie jest jednym z największych wydarzeń.

2. CZĘŚĆ z tego, co mówi wódz jest prawdą, a reszta jest ubarwieniem. Nawet w takim wypadku jest to bez mała niewiarygodne, ale należy zachować ostrożność.

3. NIC z tego, co mówi wódz nie jest prawdą w sensie dosłownym, ale mogło nią być w przeszłości lub jest wynikiem nagromadzenia mitów i legend i przemieszania ich z rzeczywistością.

4. NIC z tego, co mówi wódz nie jest prawdą , a robi to tylko dla zabawy, zwabienia turystów/badaczy i ściągnęcia kasy.

A Wy jak sądzicie? Czy nie uważacie, że ekspedycja na Wyspy Salomona jest po prostu KONIECZNOŚCIĄ? Czy nie warto by uruchomić WSZELKICH możliwych źródeł, kontaktów etc., żeby zgromadzić pieniądze i wyjechać? (na kilka miesięcy) W. Salomona to jedno z najniezwyklejszych miejsc!

/I jeszcze jeden kolejny e-mail/

Witam ponownie pokład Nautilusa,
Mam dalszy ciąg informacji o niezwykłych sprawach na Wyspach Salomona. Mało kto tak jak my, badacze, osoby pasjonujące się rzeczami niezwykłymi, WIEDZĄCE o innej, PRAWDZIW(SZ)EJ rzeczywistości - mało kto zatem wie, jak to jest wiedzieć, że po prostu TRZEBA udać się z ekspedycją w jakieś miejsce.

A Wyspy Salomona są jednym z takich miejsc, rodzących we mnie frustrację, ponieważ dzieje się tam stanowczo zbyt wiele, by przejść koło tego obojętnie albo sprawę załatwić krótszym czy dłuższym artykułem/raportem, po czym o wszystkim zapomnieć...

Poniżej pisałem Wam o wodzu jednej z wiosek, który twierdzi, że jest świadkiem regularnych pojawień się zarówno UFO (latających dysków), jak i co najmniej jednego giganta. Okazuje się, że to nie koniec. Pozostaję w korespondencji z niejakim "Luti Mikode" (którego prawdziwego imienia i/lub nazwiska nie znam, co zabawne), człowieka z Serbii, który także interesuje się "dziwactwami" Wysp Salomona. Otóż w toku swoich badań i swej korespondencji natknął się on na forum dyskusyjne Real Kakamora (http://realkakamora.ning.com/), przeznaczone przede wszystkim dla mieszkańców wyspy Makira lub osób, mających tam krewnych. Na tym forum (na które bezskutecznie próbuję się zapisać, ale na szczęście "Luti Mikode" wysłał mi zrzuty ekranowe z tej dyskusji) uczestnicy sami z siebie, bez żadnej zachęty z zewnątrz, założyli wątek, dotyczący dziwnej, tajemniczej "aktywności militarnej", jak chcą oni sami.

Kilkoro z uczestników dyskusji przyznało się, że widziało bardzo dziwne "samoloty": pomimo skrzydeł i ogona owe pojazdy były całkowicie, kompletnie bezgłośne! Ponadto niektóre z nich zanurzały się pod wodę i funkcjonowały wówczas jako łodzie podwodne! Powstaje (i pozostaje na razie bez odpowiedzi!) pytanie, czy jest to jakaś tajna wojskowa technologia i jakieś tajne bazy militarne (czyich wojsk? amerykańskich, brytyjskich, australijskich? i dlaczego tam?), czy też owe pojazdy są zupełnie innego pochodzenia, a podziemne tunele i wjazdy/wloty prowadzą do światów zamieszkanych przez reptoidy...

Wziąwszy pod uwagę mój poprzedni mail poniżej (a raczej informacje w nim zawarte), powyższe forum dyskusyjne, list niejakiego Jamesa Baury do gazety "Solomon Star" (przypominam - bo już kiedyś o tym pisałem - że ten mieszkaniec Makiry wraz z dwoma Amerykanami wybrał się w latach 80-tych XX wieku nad jeden z kraterów na Makirze i zostali porażeni dziwnym światłem, nie mogąc się ruszać, poza tym odkryli bardzo dziwne minerały), a także moje własne obserwacje i relacje Mariusa Boirayona - wziąwszy zatem to wszystko pod uwagę, czy naprawdę możemy tylko się temu przyglądać, tylko o tym czytać i słuchać? Czy naprawdę Wyspy Salomona nie są krajem godnym i wartym NAJWYŻSZEJ uwagi z naszej strony?

Przecież jeśli nawet tylko 20% z tego okaże się prawdą, to stoimy u progu absolutnej sensacji! Wiedzy, której prawie nikt nie ma! Dowodu na istnienie rzeczy, zjawisk i bytów, o których nauka twierdzi, że nie istnieją! Nie wiem, co, kiedy i jak, ale COŚ, KIEDYŚ (prędko!) i JAKOŚ trzeba z tym zrobić!

Pozdrawiam serdecznie
Wojtek Bobilewicz
FN

Pogrubienie w tekście moje.
http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=1987

Hanna Kotwicka
Sonial13
VIP
VIP

Postprzez konserwa » 03 sty 2010, 14:55

ciekawy wątek...
może nie powinniśmy całkiem skreślać FN :lol: ?
konserwa
Grand Elect Mason * 14th Degree

Postprzez Mason33 » 03 sty 2010, 15:08

konserwa napisał(a):ciekawy wątek...

...watek raczej sugeruje, ze oficer ma ochote na kilkumiesieczne wakacje :lol:
"Czytaj wszystko, słuchaj każdego. Nie dawaj wiary niczemu, dopóki nie potwierdzisz tego własnymi badaniami" - William "Bill" Cooper.
Mason33

Postprzez Easy_Rider » 03 sty 2010, 18:46

Ciekawe podejście - tutaj siać kłamstwa i dezinformacje, a prawdy szukać na Wyspach Salomona. Zresztą i tak nikt nie jest w stanie zweryfikować, co tam rzeczywiście jest na tych Wyspach.
(św. Augustyn).
Easy_Rider

Postprzez redmuluc » 04 sty 2010, 10:05

Sonial13 napisał(a): zamieszkanych przez reptoidy...

Rany taka wtopa że aż wstyd :lol:, swoją drogą bardzo ciekawe i jakby nie patrzeć warte zainteresowania.
redmuluc
Administrator
Administrator

Postprzez Sonial13 » 04 sty 2010, 12:55

Raz do roku nawet ślepej kurze się ziarno trafi :lol: :lol: :lol:
A sam art (ten wcześniejszy) jest dość dobry i dający do myślenia. Oby ich tylko w konia kacyki nie robili :mrgreen:

Hanna Kotwicka
Sonial13
VIP
VIP

Postprzez timewave » 04 sty 2010, 13:35

konserwa napisał(a):ciekawy wątek...

Nie wylewajmy dziecka z kąpielą, idą w podobnym - jak mniemam - kierunku choć mętnymi i pokrętnymi drogami.

Coś tam jednak robią, mniej lub bardziej tr-a-(e)fnie, nie ma ideałów, każdy aspekt rozbija się też o własne ego.

Oddzielajmy ziarno od plew i bierzmy od nich czy innych to co najlepsze, każdy natrafi na jakąś perłę choć raz, wtedy będzie już garść pereł a przy okazji niejedna stajnia Augiasza do wyczyszczenia :ninja:
. Obrazek

W walce z głupotą nie ma wygranych, są tylko cudem ocaleni.
timewave
Administrator
Administrator

Postprzez Easy_Rider » 26 sty 2010, 15:26

Niedawno napisałem dla żartu w komentarzu, że wkrótce Bernatowicz może chcieć nam udowodnić, że Reichstag podpalili komuniści. Niestety, okazało się, że niewiele się pomyliłem, bo oto mamy nowy artykuł mówiący, jakoby Hitler zginął w Berlinie, na podstawie relacji jego osobistego kierowcy.

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2028

Tenże kierowca sam tego nie widział, ale tak powiedział mu osobisty sekretarz Führera, a my oczywiście mamy mu też wierzyć na słowo. To dziwne tym bardziej, że współpracujący z FN Igor Witkowski w swojej książce dowodzi wręcz czegoś przeciwnego - że Hitler mógł ewakuować się do Argentyny.
(św. Augustyn).
Easy_Rider

Postprzez redmuluc » 27 sty 2010, 01:59

Easy_Rider napisał(a):Niedawno napisałem dla żartu w komentarzu, że wkrótce Bernatowicz może chcieć nam udowodnić, że Reichstag podpalili komuniści. Niestety, okazało się, że niewiele się pomyliłem, bo oto mamy nowy artykuł mówiący, jakoby Hitler zginął w Berlinie, na podstawie relacji jego osobistego kierowcy.

No rewelacja ! ;)To się nazywa rzetelna informacja, ... :lol: Kogo oni tam zatrudniają ?
Lepiej niech od historii trzymają się z daleka bo tylko udowadniają tym że badacze "teorii spiskowych" to głąby.
redmuluc
Administrator
Administrator

Postprzez timewave » 27 sty 2010, 14:42

9 trudnych pytań o NWO

Obrazek

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2031

:wacko:

Poruszyli tematykę nwo na swój - znany - już sposób.
Jeśli nie można czegoś przemilczeć bo już się nie da to najlepiej ubrać w skafander :ninja:

Nic np. na temat gmo - opatentowana żywność (Monsanto), nic o depopulacji, ledwie wspomniane o rfid, szczepionkach, rządzie światowym
(jednym światowym banku, wojsku, religii, zunifikowanym myśleniu).

Zresztą przeczytajcie sami ten wywód.
. Obrazek

timewave
Administrator
Administrator

Postprzez Hakun » 27 sty 2010, 15:08

proponuję zachować dystans do wszystkich informacji i dewiacji FN
blokady, treści, polityka itp
Każdy swoją rolę gra - ie wiemy jeszcze jaka będzie w tej Historii.

Ośmieszając coś - można wskazać że to w ogóle jest...

Blokując - wzmagać ludzką determinację

wszystko ma swoją funkcję... :)
Wszystko jest umysłem...
Hakun
Moderator
Moderator

Postprzez timewave » 28 sty 2010, 01:04

Hakun napisał(a):Ośmieszając coś - można wskazać że to w ogóle jest...

Wiem, wiem zgadza się ale ta forma :roll:
no i nie posądzałbym o "właściwe" intencje.

fn dalej swoje:

Na pewno wiecie Państwo, że od lat toczę prawdziwą batalię z ludźmi, którzy moim zdaniem plują ofiarom 11 września w twarz...

Ludzie obłąkańczo trzymający się tej szaleńczej wersji wydarzeń 11 września wymyślonej przez tych nastoletnich cwaniaków od "Niewygodnej Prawdy" po prostu nie mają pojęcia, co to znaczy być odpowiedzialnym za masowy mord ludności cywilnej.
Myślą, że dla jakieś mitycznej "kasy", "dostępu do ropy" czy "władzy" (Boże... jakiej władzy? Jakiej kasy ?!)

http://www.nautilus.org.pl/?p=dziennik&id=48

Pozostali przy życiu Irakijczycy raczej nie podzielają tego zdania.
. Obrazek

timewave
Administrator
Administrator

Postprzez konserwa » 28 sty 2010, 01:12

prądu to zwykłą stratą jest
analizować FN-u treść
konserwa

Postprzez Easy_Rider » 28 sty 2010, 01:13

9 trudnych pytań o NWO.

Jedno z tych "trudnych" (dla kogo?) pytań brzmi: "Czy decydując się na pracę na rzecz zniewolenia ludzkości rzeczywiście zarobię więcej?" Odpowiedź na to pytanie Bernatowicz powinien już znać.
(św. Augustyn).
Easy_Rider

Postprzez Hakun » 28 sty 2010, 01:55

timewave napisał(a):
Hakun napisał(a):Ośmieszając coś - można wskazać że to w ogóle jest...

Wiem, wiem zgadza się ale ta forma :roll:
no i nie posądzałbym o "właściwe" intencje.

Wielu z nas nieświadomie jest narzędziem... :)

W marketingu nazywają to - marketingiem szeptanym
i podobne neologizmy systemowe

Ogólnie o to chodzi - że ktoś opowiada naszą historie - jako swoją :)

Różne siły tu mieszają ludziom w głowach
i dlatego na samym końcu - trzeba zobaczyć
co z tego wyjdzie.

Często nawet jak ktoś chce zaszkodzić - to pomoże - ot - na układy nei ma rady...
KARMA - i wyższe absolutne plany robią swoje.
Wszystko jest umysłem...
Hakun
Moderator
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Truthseekerzy / Otwarty Umysł / Nowe Horyzonty