carrey pisze:
Nie spotkałem ani Boga, ani Diabła. A gdybym ich spotkał, to okazaliby się jedną i tą samą osobą

Bardzo głębokie... nie spotkałem, ale gdybym spotkał, to wiedziałbym kogo spotkam... można i tak
Cytuj:
- kto z Was spotkał Boga ?
Jest takie powiedzenie, zobaczysz Boga w potędze natury, każdy z pewnością choć raz tego doświadczył.
Cytuj:
- kto spotkał obcych i wie kim są ?
W/g mnie wszystkie doniesienia o obcych i obcej technologi, to sprawka ziemian, co nie znaczy, że nie wierzę, że wszechświat jest zamieszkany przez inne cywilizacje.
Cytuj:
- kto wyszedł z ciała i widział inne dusze ?
Mam przyjaciółkę, która doświadczyła śmierci klinicznej, opowiadała, że widziała jak ją reanimowano, oraz spotkała kilka osób z rodziny, które nie żyją od dawna. Opisała dokładnie jak był ubrany ktoś, kogo nie widziała w chwili śmierci, konkretnie męża siostry. Siostra potwierdziła każdy szczegół, włos jej się zjeżył z lekka, bo zgadzał się każdy szczegół.
Cytuj:
- kto spotkał diabła ?
Członkowie Bohemian Grove i inni chyba mają z nim stałe kontakty, opętania nie są niczym niezwykłym w dzisiejszych czasach, myślę, że jest sporo osób, które odpowiedzą twierdząco.
Cytuj:
- kto był na Marsie, księżycu ?
Cytuj:
- kto został cudownie uleczony ?
Takich doniesień jest tysiące, na ile są weryfikowalne to już inna kwestia, ja znam wiele, są opisane w pewnej książce;)
Cytuj:
- kto zna przyszłość ?
Bóg
Cytuj:
- kto zna przeszłość ?
Bóg
Cytuj:
- dlaczego na tyle pytań nie znamy odpowiedzi ?
To jest najdziwniejsze pytanie jakie słyszałem, co właściwie miało by wynikać z tego, że wiedziałbyś wszystko?
Cytuj:
- komu jest na rękę abyśmy żyli w niewiedzy ?
Elitom, które mają nas za bydło, profanów, hodowlę, nie wiem jak jeszcze nas określają, ci z kolei są robieni w prenta przez ciemne siły (obojętnie jak zwał), my jesteśmy robieni w prenta przez elity.
Pokój;)