Strona Główna
Newsy
Artykuły
Filmy
Forum

Chemtrails - smugi CHEMICZNE

Moderatorzy: Quintus Maximus, thozo

Re: Chemtrails - smugi CHEMICZNE

Postprzez Jacolo » 12 lip 2009, 23:23

agent70 napisał(a):Hmmm a może masz jakieś "instrukcje" budowy w internecie? Coś poza tą jedyną: http://www.daro.it.pl/dzialo_orgonowe.html

A czytałeś temat od początku bo tam jest pare linków do stron z dokładnym tutorialem?
Obrazek
Mogę dokładać napisy do filmów z angielskiego, niemieckiego i rosyjskiego. Na tłumaczenia nie mam czasu.
Jest coś ciekawego do nagrania w TV napisz do mnie na PW
Jacolo
Globalny moderator
Globalny moderator

Chemtrails - smugi CHEMICZNE

Postprzez Sponsor » 12 lip 2009, 23:23

Huna - Starożytny Hawajski SEKRET

Jeśli kiedykolwiek słyszałeś o hunie, zastanawiasz się nad rozwojem osobistym, czy chcesz poprawić jakość swojego życia, to masz przed sobą niesamowitą okazję. To, co skuteczne w starożytnej wiedzy tajemnej i całkiem współczesnej psychologii jest teraz na wyciągnięcie ręki, gotowe wspomóc Cię w czynieniu naszego świata lepszym miejscem... zobacz więcej
Awatar użytkownika
Sponsor
Sponsor

Postprzez konserwa » 27 lip 2009, 22:52

26 lipca 2009 wieczorem miejscowość Ahlbeck wyspa Uznam cała szachownica białych smug co najmniej siedem, zauważyłem je około 22.00 były już trochę rozmazane i zdjęcia na moim marnym aparacie nie oddają tego co można było zobaczyć " na żywo";
konserwa
Knight of the East or Sword * 15th Degree

Postprzez Maciej55 » 01 sie 2009, 14:23

Gniezno Wielkopolska , ostatnio to już nie chce mi sie nagrywać jest tego tyle że ledwo jedne znikaja za chwile lecą kolejne . Oficjalnie jestem oburzony ;)
Tak na serio to wzmorzona jest ostatnio ich aktywność to już przesada .
They want your soul.. Take your powers back to yourself.
Maciej55
Grand Master Architect * 12th Degree

Postprzez Miłosz Niewierny » 11 sie 2009, 02:45

Trochę nie rozumiem w jakim kierunku poszedł ten temat. Wiadomo że NWO się zbliża wielkimi krokami, świadczą o tym ślady "na niebie i ziemi". Nie wierzę że uratują mnie jakieś kryształy, pewnie to z braku wiedzy choć bardziej wiary. Możliwe też że jest to odwrócenie uwagi od problemu. Faktem jest że oprócz robienia "koralików" nie widać odpowiedzi co z tym zrobić.
Zastanawia mnie jednak kilka rzeczy. Rozmawialiśmy parę miesięcy temu na tutejszym forum o radach artykułu Pani Berrendy Vox. Radziła wtedy aby przy typowych objawach zatrucia, położyć się i napić wody.

http://davidicke.pl/forum/dr-berrenda-vox-dla-kogo-pracuje-t271.html

Teraz przy pojawiających się pytaniach słyszę o "koralikach"... pewnie na allegro będzie z tego niezły biznes- co prawda nie taki jak na szczepionkach. Trochę pachnie mi to tak jak w przypadku Pani Vox tekstem- zdychaj grzecznie.

Również w tamtym czasie był post na forum dotyczący Alexa Jonesa.

http://davidicke.pl/forum/alex-jones-zdrajca-bohater-t226.html

Zastanawiało mnie dlaczego pozwalają mu krzyczeć te wszystkie rzeczy. Dlaczego pozwalają na istnienie takich rewolucyjnych względem nich stron jak ta czy jej podobnych. Miałem wtedy bardzo małą wiedzę na przedstawiane tu zagadnienia, teraz mam ciut większą i coś mi świta. Maszyna ruszyła, ruszyła już bardzo dawno a to o czym mówimy nie stanowi dla nich zagrożenia gdyż są na finishu. Ponadto, istnieje jeszcze dezinformacja. Istnieje nie tylko w mediach, istnieje również w internecie.

W kwestii smug. Dlaczego skoro na zmianę klimatu nie ma wpływu człowiek oni mieliby starać się to naprawiać?
Podobno nie istnieje problem świńskiej grypy, jednak muszą mówić ludziom na co umierają skoro nie z powodu chemicznych oprysków. Nie badałem jeszcze objawów oprysków i świńskiej grypy...

Nadmierna eksploracja Ziemi jest spowodowana przeludnieniem. To poważny problem gdy wszystkie zasoby naturalne się kończą. Jest to ogólnoświatowy problem więc rozwiązanie musi być drastyczne, choć możliwie humanitarne ( zminimalizować możliwe zamieszki ).
Wmówić ludziom że ziemia zagrożona jest z powodu efektu cieplarnianego wywołanego przez nadmierną emisje zanieczyszczeń. Podać rozwiązanie problemu polegające na rozpylaniu z samolotów substancji które to zmienią. Odwrócić uwagę od tego co się dzieję nad ich głowami nieistniejącą pandemią.

Problem, reakcja, rozwiązanie.

P.S. Oleje te koraliki i zostanę przy swojej zielonej herbatce.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 11 sie 2009, 19:10 przez Miłosz Niewierny, łącznie edytowano 1 raz
Prawda bywa dziwniejsza od fikcji

Wyłączenie wtyczki, która umożliwia funkcjonowanie Twojemu telewizorowi może dać Ci bardzo wiele korzyści. Mały odwyk sprawi, że poprawi się Twoje samopoczucie, zmniejszy poziom stresu i zwiększy zdolność do kreatywnego myślenia.
Miłosz Niewierny
Perfect Master * 5th Degree

Postprzez Mason33 » 11 sie 2009, 03:16

Miłosz napisał(a):Nadmierna eksploracja Ziemi jest spowodowana przeludnieniem. To poważny problem gdy wszystkie zasoby naturalne się kończą. Jest to ogólnoświatowy problem więc rozwiązanie musi być drastyczne, choć możliwie humanitarne ( zminimalizować możliwe zamieszki ).

...ja osobiscie nawet jednego, najbardziej niewartego uwagi ludzkiego zycia nie poswiecilbym w imie ocalenia zasobow, ktore sam wczesniej wyeksploatowalem :shock:
Mason33

Postprzez Aya Sophia » 11 sie 2009, 12:46

Przeludnienie Ziemii ? :shock:
Aya Sophia

Postprzez Miłosz Niewierny » 11 sie 2009, 17:31

Mason33 napisał(a):
Miłosz napisał(a):Nadmierna eksploracja Ziemi jest spowodowana przeludnieniem. To poważny problem gdy wszystkie zasoby naturalne się kończą. Jest to ogólnoświatowy problem więc rozwiązanie musi być drastyczne, choć możliwie humanitarne ( zminimalizować możliwe zamieszki ).

...ja osobiscie nawet jednego, najbardziej niewartego uwagi ludzkiego zycia nie poswiecilbym w imie ocalenia zasobow, ktore sam wczesniej wyeksploatowalem :shock:

Martw się o siebie i swoją rodzinę- powiedział jeden z Iluminatów bodajże do Russo.

Czy ziemia nie jest przeludniona ? A co chciał przekazać swym Home-m Luc Besson ? Można się o to spierać...

Przy smugach posłużę się tym co pisał radosław ( swoją drogą dziękuje za wyczerpującą informacje które tu przedstawiłeś )

Cytuje radosława:
Do typowych objawów po rozpyleniu należą:
- spontaniczne krwawienie z nosa(po intensywniejszym oddziaływaniu... jeżdzie na rowerze?),
- duszności
- bóle głowy
- zachwianie równowagi
- chroniczne zmęczenie
Dochodziło również do epidemii grypy...

Zbędne jest już chyba porównywanie z informacjami na temat objawów świńskiej przypadłości...

Wyłączenie wtyczki, która umożliwia funkcjonowanie Twojemu telewizorowi może dać Ci bardzo wiele korzyści. Mały odwyk sprawi, że poprawi się Twoje samopoczucie, zmniejszy poziom stresu i zwiększy zdolność do kreatywnego myślenia.
Miłosz Niewierny

Postprzez alchemik » 18 sie 2009, 16:51

ale dzisiaj lataja! jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem tyle smieci na niebie na raz. u mnie, niedaleko wroclawia, od samego rana lataja niemal bez przerwy po 3-4 samoloty jednoczesnie, w dodatku jest spory wiatr, wiec wszystko szybko sie rozwiewa. pisze jednak glownie po to, aby spytac was, czy u was tez wczoraj byla burza. u mnie byla, i to taka jakiej nigdy w zyciu nie widzialem - pioruny nie szly pionowo, tylko poziomo, po niebie - tak jakby miedzy chmurami a nie miedzy chmura a ziemia. jak sie blyskalo to w ciagu dwoch sekund kilkanascie razy, i co najlepsze - byly pioruny, ale nie bylo grzmotow. strasznie dziwnie sie czulem, jakby ktos wylaczyl dzwiek :D
spotkal sie ktos z was kiedys z czyms takim?
kiedy spotykasz szermierza
staw mu czolo z mieczem w dloni
nie recytuj wiersza komus
kto nie jest poeta.
alchemik
Provost and Judge * 7th Degree

Postprzez Sonial13 » 19 sie 2009, 00:55

Tak Alchemiku, znam to. Jestem fanem wszelkich anomalii pogodowych, spoglądam na niebo cały czas. Widziałem to juz wcześniej.
To my dajemy im władzę. Ich pożywieniem są nasze negatywne myśli, emocje, żądze, lęki. Demaskujcie ich, ale nie walczcie z nimi. Przebaczcie im, a potem przesyłajcie światło i miłość. Miłości nikt się nie oprze, bo nikt nie wynalazł broni przeciwko bezwarunkowej miłości.
Wszyscy wyszliśmy z tej samej Iskry Monadycznej i wszyscy do niej wrócimy. „In lak’ech, ala ken” – „JA jestem w TOBIE, tak jak TY jesteś we MNIE”.

Hanna Kotwicka
http://www.maya.net.pl
Sonial13

Postprzez klio1212 » 19 sie 2009, 20:24

Williamsburg 2009, i kanalo-tunel Chesapeake Bay.
klio1212

Postprzez Elżbieta » 19 sie 2009, 20:55

ja też widuję takie burze, superowe, błyska tak, że można książkę czytać. Nie połączylam tego ze smugami, chociaż bywały częste (pod Toruniem), ale to tylko z powodu roztrzepania, nie mam głowy do czasu.
Teraz jestem w Anglii i też widzę smugi, chociaż zauważyłam pewne zmiany. Te wcześniejsze długo utrzymywały sie na niebie, tworzyły różne wzory, a te dzisiejsze takie jakby lżejsze, takie jakby nigdy nic, przerywane, lekutkie, za chwilę wygladały jakby chmury rozpłynięte. I jest tego całkiem sporo i to każdego dnia. Dzisiaj widziałam samoloty (te normalne i te "smużące") i dało się łatwo rozpoznać dla mego wprawnego oka. Wkurza mnie, ze wiem "cuś" i nie wiem po kiego mi ta wiedza? I tak okna były otwarte, i tak chodziłam na spacery...
Pozdrowienia
El
Elżbieta

Postprzez klio1212 » 19 sie 2009, 21:57

Przede wszystkim ozdrawiam serdecznie moja immieniczke, tez sie zastanawialam po co mi wiedza o chemtrails?
skoro praktycznie nie mozna sie przed tym bronic.
ale widocznie jest jakis powod.
klio1212

Postprzez QQwert » 20 sie 2009, 14:16

U mnie dzisiaj na niebie jedna długa smuga. Bardzo długo się utrzymuje, i co dziwne jest 100% czyste niebo! Żadnej chmurki, tylko ta jedna smuga od horyzontu po horyzont. Jeżeli ktoś mieszka w okolicach Wieliczki/Krakowa, na pewno ją widzi. Ja niestety nie mam aparatu i nie mogę zrobić zdjęcia :cry:
Na tym właśnie polega pułapka posługiwania się słowami – odrzekł z przekonaniem. – One zawsze sprawiają, że czujemy się oświeceni, ale kiedy zwracamy się ku rzeczywistości, za każdym razem nas zawodzą. W końcu stajemy twarzą w twarz ze światem tacy sami jak zwykle, nieoświeceni.
Fragment książki: "Opowieści o mocy" - Carlos Castaneda
QQwert

Postprzez Sonial13 » 20 sie 2009, 16:27

Dorzucę i ja trzy grosze. Nie jestem jakoś "fanem tematu", ale dziś w Pruszczu Gd. to nawet ja spuściłem koparę do ziemi... Z dziesięć smug, prawie kratka, utrzymywały się przez wiele godzin :roll: :roll: :roll:
Ciekawe co na to meteorolodzy, spece od ciśnień i wysokości, ewentualnie lotnicy... Mamy takich tu na forum?
Bo było kiedyś na nautilusie pisane przez ichnych "fahofcóf", że chemtrails to bujda, bzdura, i w ogóle "psychole od teorii spiskowych w tej chwili do szpitala marsz!" :lol: :lol: :lol:
To my dajemy im władzę. Ich pożywieniem są nasze negatywne myśli, emocje, żądze, lęki. Demaskujcie ich, ale nie walczcie z nimi. Przebaczcie im, a potem przesyłajcie światło i miłość. Miłości nikt się nie oprze, bo nikt nie wynalazł broni przeciwko bezwarunkowej miłości.
Wszyscy wyszliśmy z tej samej Iskry Monadycznej i wszyscy do niej wrócimy. „In lak’ech, ala ken” – „JA jestem w TOBIE, tak jak TY jesteś we MNIE”.

Hanna Kotwicka
Sonial13

Postprzez Ikarus » 21 sie 2009, 00:29

Nad Szczecinem od kilku dni też ostro dają czadu. Zauważyłem smugi w świetle Księżyca, czyli działają też w nocy. Wygląda to na skoordynowaną akcję. Niestety zauważyłem u siebie negatywną reakcję organizmu, szczególnie układu oddechowego, ból głowy :cry: . Może to tylko zbieg okoliczności, ale coś mi mówi, że to skutek oprysków.
Ikarus
Entered Apprentice * 1st Degree

Postprzez AMooN » 21 sie 2009, 14:59

Ikarus napisał(a):Nad Szczecinem od kilku dni też ostro dają czadu. Zauważyłem smugi w świetle Księżyca, czyli działają też w nocy. Wygląda to na skoordynowaną akcję. Niestety zauważyłem u siebie negatywną reakcję organizmu, szczególnie układu oddechowego, ból głowy :cry: . Może to tylko zbieg okoliczności, ale coś mi mówi, że to skutek oprysków.

Nad Lublinem także jest nieciekawie może to też zbieg okoliczności :shock: ale głowa mi pęka i czuję się ogólnie osłabiony od kilku dni. Oczywiscie to nie przypadek bo zawsze tak reaguje mój organizm na to cholerstwo.
RZECZYWISTOŚĆ TWORZY SŁOWO - SŁOWO TWORZY RZECZYWISTOŚĆ
AMooN

Postprzez AMooN » 21 sie 2009, 15:04

Sonial13 napisał(a):Bo było kiedyś na nautilusie pisane przez ichnych "fahofcóf", że chemtrails to bujda, bzdura, i w ogóle "psychole od teorii spiskowych w tej chwili do szpitala marsz!" :lol: :lol: :lol:

Szczepionki :) polepszające samopoczucie w kryzysie:)
RZECZYWISTOŚĆ TWORZY SŁOWO - SŁOWO TWORZY RZECZYWISTOŚĆ
AMooN

Postprzez IPU » 21 sie 2009, 16:49

Ikarus napisał(a):Nad Szczecinem od kilku dni też ostro dają czadu. Zauważyłem smugi w świetle Księżyca, czyli działają też w nocy. Wygląda to na skoordynowaną akcję. Niestety zauważyłem u siebie negatywną reakcję organizmu, szczególnie układu oddechowego, ból głowy :cry: . Może to tylko zbieg okoliczności, ale coś mi mówi, że to skutek oprysków.

Czyli nie bierzesz pod uwagę prostej zależności meteorologicznej, która jednocześnie powodowałaby utrzymywanie się chmur z samolotów i zmiany samopoczucia? Zmiana ciśnienia atmosferycznego (co akurat w Polsce zdarza się dość często) wraz ze zmianą wilgotności powietrza i określonymi kierunkami wiatrów na dużych wysokościach - hm, wyż/niż dla kogoś? jeżeli to jakieś opryski - zbierz próbkę. Przecież jeżeli działa na Ciebie, to musi być jakaś dawka - może nawet większa od homeopatycznej.
IPU

Postprzez Jacolo » 21 sie 2009, 19:13

Dorzucę parę fotek z wczorajszego dnia i wcześniejszych dni nad Poznaniem i dodam że ostatnio dużo znajomych mówi o bólach głowy i złym samopoczuciu.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Obrazek
Mogę dokładać napisy do filmów z angielskiego, niemieckiego i rosyjskiego. Na tłumaczenia nie mam czasu.
Jacolo
Globalny moderator
Globalny moderator

Postprzez Pepe » 21 sie 2009, 21:13

Nie lubię się powtarzać, ale ze względu na wielu nowych użytkowników i niesamowity bałagan na forum na którym zamieściłem swoją wypowiedź przytoczę fragmenty swojego postu.

Ignorowałem zjawisko do momentu gdy osobiście nie zauważyłem na niebie przerywane smugi, wtedy stało się dla mnie jasne, że nie są to smugi kondensacyjne (no chyba, ze pilot wrzucił "na luz" lub zgasił silnik oszczędzając paliwo ;) ) a "coś" jest rozpylane, tylko co i po co?

Szukając w necie informacji trafiłem na prognozę pogody z niemieckiej ZDF, która utwierdziła mnie w słuszności podejrzeń, ok 50 sek. facet wyraźnie tłumaczy się z cienkich pasków widocznych na mapie radarowej, że to samoloty wojskowe po południu coś rozpyliły!:

Nie zakładam, że że chemtrails to celowe działanie mające na celu depopulację ludności, najbardziej według mnie prawdopodobnym celem jest manipulacja pogodą lub atmosferą, pozorowane lub faktyczne oddziaływanie na dziurę ozonową lub sztucznie tworzenie warunków do głoszenia tezy o ociepleniu klimatu. Tak czy siak na końcu jest kasa ... czyli wielkie pieniądze pieniądze wyłudzane z naszych kieszeni.

Swoją tezę oparłem na informacji nt. pewnego patentu:
Według tego patentu* rozpylane substancje zawierają sole barytowe, utleniające się do tlenków barytu wiążących się z tlenkiem węgla w wyższych regionach atmosfery.
(Wzrost zawartości tlenku węgla w atmosferze jest uważany za główną przyczynę zmian klimatycznych.)

Drugą substancją w tych chemicznych wstążkach jest pył aluminiowy mający odbijać promieniowanie ultrafioletowe i wraz z barytem powoduje powstanie pola elektrycznego. To pole elektryczne napromieniowane poprzez pole elektromagnetyczne ELF (extremely low frequency) o częstotliwości od 0 do 300 Herc, takie jakie jest wysyłane przez linie wysokiego napięcia, trakcje elektryczne czy łodzie podwodne wywołuje elektrostatyczne wyładowania przy czym powstaje ozon.

* Jest to tzw -Welsbach Patent-(.pdf, 288,5 KB), wynalazek kupiony przez Hughes Aerospace z Los Angeles od dwóch naukowców pochodzenia chińskiego I-Fu Shih und David Chang i zameldowany przez tą firmę do patentu. http://www.iddd.de/umtsno/chemtrailswelsb.pdf

i jeszcze jedna sprawa ..

Zupełnie inną sprawą jest oddziaływanie tych związków na nasze zdrowie i środowisko w którym żyjemy ... np. pszczoły, które są dużo bardziej wrażliwe na chemię niż ludzi.

Mam nadzieję, że wkrótce ukaże się na tym forum film z napisami Aerosol Crimes (aka Chemtrails), który powinien wiele wyjaśnić, w lipcu była taka informacja:
redmuluc napisał(a):Wto Lip 14, 2009 - Kończę synchro filmu o smugach chemicznych. :D

poczekajmy więc cierpliwie ... bardzo dobry dokument!

Być może też, Discovery wyemituje film "Best evidence, chemical contrails" w ludzkim narzeczu, wersja angielskojęzyczna jest już dostępna w sieci, i tutaj prośba do ludzi dla których angielski nie jest językiem obcym o krótką recenzję tego filmu:
[GoogleV]http://video.google.com/videoplay?docid=7964362014319375838[/GoogleV]
Pepe
Fellow Craft * 2nd Degree
Fellow Craft * 2nd Degree

Postprzez Elżbieta » 21 sie 2009, 22:11

klio1212 napisał(a): po co mi wiedza o chemtrails? skoro praktycznie nie mozna sie przed tym bronic.
ale widocznie jest jakis powod.

pamiętam z któregoś z filmów na ten temat, że im nas więcej bedzie o tym mówiło, tym trudniej będzie tym rozpylającym udawać, że wszystko jest ok. pasuje mi taki argument, chociaż dalej mało mnie to uskrzydla, chmmmmm.......
Elżbieta

Postprzez Sonial13 » 22 sie 2009, 11:14

Pepe napisał(a):(...) Mam nadzieję, że wkrótce ukaże się na tym forum film z napisami Aerosol Crimes (aka Chemtrails), który powinien wiele wyjaśnić, w lipcu była taka informacja:
redmuluc napisał(a):Wto Lip 14, 2009 - Kończę synchro filmu o smugach chemicznych. :D

poczekajmy więc cierpliwie ... bardzo dobry dokument! (...)

Czy to nie jest czasem to:
http://davidicke.pl/forum/post468.html#p468
:?: :?: :?:

Hanna Kotwicka
Sonial13

Postprzez redmuluc » 24 sie 2009, 15:36

Sonial13 napisał(a):

poczekajmy więc cierpliwie ... bardzo dobry dokument! (...)

Czy to nie jest czasem to:
http://davidicke.pl/forum/post468.html#p468
:?: :?: :?:[/quote]

Tak to jest to...nie czepiaj się 8-) czasu nie było :? :D
"Świadomość chroni, ignorancja naraża."
redmuluc
Administrator
Administrator

Postprzez tinc » 25 sie 2009, 12:13

W końcu doczekaliśmy się oficjalnego potwierdzenia istnienia geoinżynieryjnej technologii rozpylania mikroskopijnych cząsteczek, w wyższych partiach atmosfery. - czyli CHEMTRAILS !

Nie potwierdził tego byle kto, ale sam J.P. Holdren, główny doradca ds. Nauki i Techniki, w administracji Prezydenta Obamy !

Na Onet.pl możemy przeczytać taka oto wypowiedz Holdrena (link tutaj):

"Nowy doradca naukowy prezydenta Baracka Obamy oświadczył, że globalne ocieplenie jest tak daleko posunięte, że administracja Obamy rozważa użycie radykalnych technologii do schłodzenia powietrza na Ziemi.

John Holdren, doradca prezydenta, powiedział agencji AP, że w ekipie Obamy jest omawiana idea użycia geoinżynierii w walce z ociepleniem klimatu. Jedno z ekstremalnych rozwiązań zakłada wystrzelenie skażonych cząstek do wyższych obszarów atmosfery, tak aby odbić promienie słoneczne. "Holdren dodaje jednak, że wystrzelenie do atmosfery cząstek - tworzenie "sztucznego wulkanu", jak określił to jeden z laureatów nagrody Nobla - może mieć różne efekty i kompletnie nie rozwiązać wszystkich problemów z emisją gazów cieplarnianych."

żródło: http://www.globalnaswiadomosc.com/timec ... oldren.htm
tinc
Secret Master * 4th Degree
Secret Master * 4th Degree

Postprzez konserwa » 25 sie 2009, 14:46

bravo!
w zasadzie p. Holdren już nie musiał dodawać wywodów o dotychczasowych sposobach i celach wykorzystywania takich technologii, bo to trafiłoby już na pierwsze strony brukowców, a tak mimo wszystko trzeba wykonać minimalny wysiłek myślowy aby skojarzyć fakty :(
jak tu nie rozumieć iluminatów, którzy jak w rozmowie z van Helsingiem, mówią że cała wiedza jest ogólnie dostępna trzeba tylko chcieć poznać prawdę i analizować fakty.....
konserwa

Postprzez Ayerys » 25 sie 2009, 15:39

konserwa napisał(a):jeszcze jedno...
może jestem trochę nawiedzony :oops: ale czy tylko ja ostatnio dostrzegam na niebie niezliczoną liczbę smug-szachownic (chemitrails)? wczoraj nad Warszawą, przedwczoraj w okolicach Olsztyna, tydzień temu nad Wrocławiem? nie wiem, może to było wcześniej, a ja nie zwracałem na to uwagi :?: może to rzeczywiście zwykłe smugi kondensacyjne :?:
oczywiście w przypadki nie wierzę.... ;) a nadmiar informacji może powodować powstanie "stanów nawiedzenia", jeśli tak to proszę Was o "sprowadzenie mnie na ziemie" :?

Zrodlo cytatu jest tutaj
Hmm, to dla mnie mimo wszystko zastanawiajace co napisales. Ogladam niebo od co najmniej 4 miesiecy. Codziennie przed wakacjami, ale to codziennie widzialam to na niebie. Nie mialam jednak ani aparatu ani kamerki zeby to zarejstrowac. I wlasnie sobie kupilam (miesiac temu), w pogotowiu czekam na zrobienie jakiegos filmiku - a tu nic. Caly lipiec i sierpien na moim terenie nic nie ma. Bylam takze na wakacjach w Polsce przez trzy tygodnie. I to samo. W sierpniu niebo jest "czyste". Czytalam gdzies na necie (ktos sie wypowiadal to bylo chyba na You Tube) ze oni w lipcu i w sierpniu, jako ze duzo jest wtedy ludzi na wakacjach, majacych czas i mogacych za czesto patrzyc w niebo, ze oni tego w tym czasie nie robia (albo mniej). W czerwcu mialam to caly czas, naprawde przerazajace a teraz wogole tego u mnie nie ma.
Czy to nie ironia losu? Czekam z ta moja nowa kamerka i aparatem a tu nic. Naprawde obserwuje. No ale oczywiscie konserwa to nic nie znaczy, bo mieszkamy gdzie indziej- wiec pewno u was sie do tego nie stosuja. Ja napisalam tylko jak jest u mnie.

Polecam stronke : http://www.chemtrails-france.com/ naprawde bardzo kompletna, spojrzcie co sie dzieje w innych krajach - juz niewazne ze nie znacie francuskiego-choc szkoda, ale jest mnostwo interesujacych zdjec, naprawde interesujacych-warto zobaczyc.
Ayerys
Sublime Master Elect * 11th Degree
Sublime Master Elect * 11th Degree

Postprzez quanta » 25 sie 2009, 19:17

A kim sa ci piloci co pilotuja te samoloty? Lataja w maskach, bo moze pod nimi skrywaja jaszczurze geby ;)
quanta
Master Elect of Nine * 9th Degree
Master Elect of Nine * 9th Degree

Postprzez Miłosz Niewierny » 25 sie 2009, 19:46

Ayerys nad Wrocławiem też się uspokoiło. Jakoś dziwnie zbiegło się to w czasie z ustąpieniem tych nagłych burz.

Miłosz Niewierny

Postprzez Jacolo » 25 sie 2009, 22:08

Nad Poznaniem wczoraj było tyle smug że jeszcze tyle nigdy nie widziałem a najlepsze jest to że powstawały tylko miedzy 7-9 i potem z tych smug zrobiła się biała zawiesina która była do dzisiejszego dnia ale za to dzisiaj nie było ani jednej smugi.
Obrazek
Jacolo
Globalny moderator
Globalny moderator

Postprzez LCH » 25 sie 2009, 23:55

Ja od dluzszego czasu zauwzylem, iz tak jakby zmienili taktyke. Zaobserwowalem badz mi sie wydaje iz rozpylaj (przynajmniej w mojeje okolicy), mniej, natomiast stosuja wyraznie cos innego prawdopodobnie technologie HAARP, niemal ze codziennie. Ewidentnie widac to po "chmurach".

Takie mam odczucie przynajmniej.
Neti Neti
LCH

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zmiany na Ziemi / Smugi Chemiczne / Ekologia