agent70 napisał(a):Hmmm a może masz jakieś "instrukcje" budowy w internecie? Coś poza tą jedyną: http://www.daro.it.pl/dzialo_orgonowe.html
A czytałeś temat od początku bo tam jest pare linków do stron z dokładnym tutorialem?

Moderatorzy: Quintus Maximus, thozo
agent70 napisał(a):Hmmm a może masz jakieś "instrukcje" budowy w internecie? Coś poza tą jedyną: http://www.daro.it.pl/dzialo_orgonowe.html

Huna - Starożytny Hawajski SEKRET

Miłosz napisał(a):Nadmierna eksploracja Ziemi jest spowodowana przeludnieniem. To poważny problem gdy wszystkie zasoby naturalne się kończą. Jest to ogólnoświatowy problem więc rozwiązanie musi być drastyczne, choć możliwie humanitarne ( zminimalizować możliwe zamieszki ).
Mason33 napisał(a):Miłosz napisał(a):Nadmierna eksploracja Ziemi jest spowodowana przeludnieniem. To poważny problem gdy wszystkie zasoby naturalne się kończą. Jest to ogólnoświatowy problem więc rozwiązanie musi być drastyczne, choć możliwie humanitarne ( zminimalizować możliwe zamieszki ).
...ja osobiscie nawet jednego, najbardziej niewartego uwagi ludzkiego zycia nie poswiecilbym w imie ocalenia zasobow, ktore sam wczesniej wyeksploatowalem

Ikarus napisał(a):Nad Szczecinem od kilku dni też ostro dają czadu. Zauważyłem smugi w świetle Księżyca, czyli działają też w nocy. Wygląda to na skoordynowaną akcję. Niestety zauważyłem u siebie negatywną reakcję organizmu, szczególnie układu oddechowego, ból głowy. Może to tylko zbieg okoliczności, ale coś mi mówi, że to skutek oprysków.

Sonial13 napisał(a):Bo było kiedyś na nautilusie pisane przez ichnych "fahofcóf", że chemtrails to bujda, bzdura, i w ogóle "psychole od teorii spiskowych w tej chwili do szpitala marsz!"![]()
![]()

Ikarus napisał(a):Nad Szczecinem od kilku dni też ostro dają czadu. Zauważyłem smugi w świetle Księżyca, czyli działają też w nocy. Wygląda to na skoordynowaną akcję. Niestety zauważyłem u siebie negatywną reakcję organizmu, szczególnie układu oddechowego, ból głowy. Może to tylko zbieg okoliczności, ale coś mi mówi, że to skutek oprysków.

Według tego patentu* rozpylane substancje zawierają sole barytowe, utleniające się do tlenków barytu wiążących się z tlenkiem węgla w wyższych regionach atmosfery.
(Wzrost zawartości tlenku węgla w atmosferze jest uważany za główną przyczynę zmian klimatycznych.)
Drugą substancją w tych chemicznych wstążkach jest pył aluminiowy mający odbijać promieniowanie ultrafioletowe i wraz z barytem powoduje powstanie pola elektrycznego. To pole elektryczne napromieniowane poprzez pole elektromagnetyczne ELF (extremely low frequency) o częstotliwości od 0 do 300 Herc, takie jakie jest wysyłane przez linie wysokiego napięcia, trakcje elektryczne czy łodzie podwodne wywołuje elektrostatyczne wyładowania przy czym powstaje ozon.
redmuluc napisał(a):Wto Lip 14, 2009 - Kończę synchro filmu o smugach chemicznych.

klio1212 napisał(a): po co mi wiedza o chemtrails? skoro praktycznie nie mozna sie przed tym bronic.
ale widocznie jest jakis powod.

Pepe napisał(a):(...) Mam nadzieję, że wkrótce ukaże się na tym forum film z napisami Aerosol Crimes (aka Chemtrails), który powinien wiele wyjaśnić, w lipcu była taka informacja:redmuluc napisał(a):Wto Lip 14, 2009 - Kończę synchro filmu o smugach chemicznych.
poczekajmy więc cierpliwie ... bardzo dobry dokument! (...)

Sonial13 napisał(a):redmuluc napisał(a):Wto Lip 14, 2009 - Kończę synchro filmu o smugach chemicznych.
poczekajmy więc cierpliwie ... bardzo dobry dokument! (...)

W końcu doczekaliśmy się oficjalnego potwierdzenia istnienia geoinżynieryjnej technologii rozpylania mikroskopijnych cząsteczek, w wyższych partiach atmosfery. - czyli CHEMTRAILS !
Nie potwierdził tego byle kto, ale sam J.P. Holdren, główny doradca ds. Nauki i Techniki, w administracji Prezydenta Obamy !
Na Onet.pl możemy przeczytać taka oto wypowiedz Holdrena (link tutaj):
"Nowy doradca naukowy prezydenta Baracka Obamy oświadczył, że globalne ocieplenie jest tak daleko posunięte, że administracja Obamy rozważa użycie radykalnych technologii do schłodzenia powietrza na Ziemi.
John Holdren, doradca prezydenta, powiedział agencji AP, że w ekipie Obamy jest omawiana idea użycia geoinżynierii w walce z ociepleniem klimatu. Jedno z ekstremalnych rozwiązań zakłada wystrzelenie skażonych cząstek do wyższych obszarów atmosfery, tak aby odbić promienie słoneczne. "Holdren dodaje jednak, że wystrzelenie do atmosfery cząstek - tworzenie "sztucznego wulkanu", jak określił to jeden z laureatów nagrody Nobla - może mieć różne efekty i kompletnie nie rozwiązać wszystkich problemów z emisją gazów cieplarnianych."

konserwa napisał(a):jeszcze jedno...
może jestem trochę nawiedzonyale czy tylko ja ostatnio dostrzegam na niebie niezliczoną liczbę smug-szachownic (chemitrails)? wczoraj nad Warszawą, przedwczoraj w okolicach Olsztyna, tydzień temu nad Wrocławiem? nie wiem, może to było wcześniej, a ja nie zwracałem na to uwagi
może to rzeczywiście zwykłe smugi kondensacyjne
oczywiście w przypadki nie wierzę....a nadmiar informacji może powodować powstanie "stanów nawiedzenia", jeśli tak to proszę Was o "sprowadzenie mnie na ziemie"

Powrót do Zmiany na Ziemi / Smugi Chemiczne / Ekologia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość