Jest to pytanie, które dręczy mnie od samego początku i nie potrafię znaleźć na nie odpowiedzi.
Wiadomo, że wszystkie cztery samoloty nie doleciały do celu, a ostatnio mówi się, że żaden z nich nie doleciał do celu.
Do tej pory uważałem, że było tak:
1- Pod Shanksville nie rozbił się żaden samolot, o czym świadczy fakt, że nie znaleziono tam większych części samolotu ani ciał.
2- W Pentagon nie uderzył samolot, o czy świadczy fakt, że nie znaleziono tam większych części samolotu, ani żadnych ciał, a dziura, która powstała w budynku nie mogłaby "pomieścić" tak dużego samolotu. Dodatkowo taśmy ze wszystkich kamer znajdujących się w okolicy zostały zarekwirowane.
3 - W WTC uderzyły dwa podstawione samoloty wypełnione ładunkami wybuchowymi.
Jakieś pół roku temu oglądałem film rosyjskiego fizyka nuklearnego, który twierdzi, że WTC 1, 2 i 7 zostały wyburzone przy pomocy ładunków atomowych, a samoloty, które rzekomo uderzyły w budynki były animacją.
Oto ten film. Film trwa około półtorej godziny, a to, że są tutaj ponad 4 godziny, to po prostu dlatego, że został on 3-krotnie skopiowany i połączony w jedną całość.
Pomijając już to, czy WTC zostało wyburzone standartowymi ładunkami wybuchowymi, czy też atomowymi i czy w wieże rzeczywiście uderzyły samoloty, czy też nie, możemy z całą pewnością założyć, że conajmniej jeden samolot nie doleciał do celu, a mianowicie do Pentagonu.
Oficjalne źródła twierdzą co następuje:
American Airlines Flight 11 i United Airlines Flight 175 uderzyły w WTC,
American Airlines Flight 77 uderzył w Pentagon i
United Airlines Flight 93 rozbił się po Pensylwanią.
Zakładając, że tylko jeden z samolotów nie dotarł do celu, czyli Pentagonu mam pytanie, co się dokładnie stało?
Czy istnieje lista pasażerów, która potwierdza, że taki lot rzeczywiście tego dnia się odbył?
Co jeżeli rzeczywistym sprawcą porwania była amerykańska agentura?
I jeżeli tak, to co się stało z samolotem i ich pasażerami?
Czy odprowadzono samolot w jakieś bezludne miejsce, a pasażerów wymordowano?
A co jeżeli rzeczywiście żaden z samolotów nie dotarł do celu?
Czy wszystkie cztery samoloty sprowadzono w "ciemny zaułek" zacierając ślady ich istnienia?