Nie no, bez przesady, chyba każdy potrafi zainstalować programik a następie skopiować i wkleić hasło do okienka które mu się pokaże. Chyba, że by plik automatycznie odszyfrowywał się po upływie czasu konkursu, ale było by z tym w cholere roboty i chyba niepotrzebnej.
Raczej nie ma innej metody by przeprowadzić taki konkurs, inaczej dało by się oszukiwać. Zasada prosta, każdy musi mieć do tego dostęp a potem mieć możliwość samodzielnego otwarcia po upływie czasu konkursu ale nie wcześniej.
Cytuj:
Sugerowałam się StarGate w szczególności tagiem zdjęcia .
Za dużo myślenia i jeszcze zanim się przystąpiło do pracy, u Ann_Lakszmi to samo.
Takie rozkminki się tu nie sprawdzają.
No nic, nie chcecie się bawić to nie

Myślałem, że więcej osób weźnie w tym udział.
Znajomy jak ma dobry dzień to trafia ogólny kształt, kolory i czasem fakturę obiektu. Z tym mu się średnio udało, aczkolwiek był bliżej niż wy
Bo zobaczył: (uwaga spoiler dla tych co się wciąż bawią)
Więc i tak całkiem nieźle.
Na początku też używaliśmy kopert. Ale mówił, że go wkręcam i wkładam tam zdjęcia już po fakcie. To mu zaproponowałem, że zdjęcia się zaszyfruje i sobie będzie pobierał a hasło dostanie już po fakcie. Zastrzegłem, że nie wiem czy będzie to działać cyfrowo, ale jednak działa tak samo jak w przypadku fizycznych obiektów. Co samo w sobie jest niesamowite.
Mamy coraz lepsze efekty. Chciałem to przenieść na forum ale zainteresowania brak. Szkoda...